Sonunda aldın hayırlı olsun kardesim güle güle kullan
Başlıbasina araştırma uzun sohbetler ve deneyimlerimi aktararak ulaşılmış bir basarı
banada tanıdık geldi sankiYeni beyaz güvercinin hayirli ugurlu olsun Alper cim...
Kazasiz belasiz...
Ülem ben burasini sanki taniyorum..
Cig köfte yemistim burada sanirim...![]()
teşekkürler kardeşim sağol:rendeer:Sonunda aldın hayırlı olsun kardesim güle güle kullan
çok teşekkürler:rendeer:Hayırlı olsun. Umarım keyif alarak kullanırsın.
çok teşekkürler sağol:rendeer:çok güzel alper abim iyi günlerde kullan![]()
çok teşekkürler :rendeer:Daha yeni görüyorum. Hadi hayırlı olsun sizinde motorunuz. Yaza doğru inşallah bende bu tür birşey düşünüyorum. Aklımda 1-2 marka var. Kymco'da kendini kanıtladı aslında. Sizden bu konuda biraz bilgi istiyorum. Memnun musunuz motorunuzdan? Benim aklımda Piaggio var ama bakalım hayırlısı. Beyazda ne çok yakışmış. Hay maşallah![]()
teşekkürler:rendeer:Hayırlı olsun..
maşallah aman dikkat :wiinkk:kymco çok sağlam scooter yapıyor ben off road yapıyorum 50 cc ile![]()
eyvallah kardeşim sağolasın :rendeer:timim alperim hayırlı uğurlu olsun yeni bebe (=
teşekkürler kardeşim sağolasın:rendeer:Gelmiş güvercin sonunda... Haydi güle güle kullan:rendeer: Beraber geçecek güzel anılarla dolu uzun yıllar, uzun yollar dilerim:cat:
Yalnız "Evlere paket servisimiz vardır" yazısı göremedim etrafra![]()
çok teşekkürler :rendeer:hayırlı olsun alper kardeşim ben kullanıyorum çok memnunum :cat:
çok teşekkürler tuncerim :rendeer:Hadi yaa depoda bi tane şasesine kaynak yapılacak beyaz xciting var diyorlardı demek ki onu sana verdiler..Taşıma esnasında düşmüş,cemil usta halledecek demişlerdiale:
Şaka bir yana tekrar hayırlı uğurlu olsun tim of the alperimAllah kaza bela göstermesin..Motorun maaşallahı var.Beyaz da çok asil durmuş :cat: Bunla ilgili çiğ köfte ıslatma hakkımızı da hanene yazdım,borcun kabardı yine :mrgreen:
çok teşekkürler sağolun:rendeer:Allah kazadan beladan korusun, uzun uzun seneler güvenle binmeyi nasip etsin inşallah![]()
çok teşekkürler :rendeer:hayırlı olsunkazasız belasız inşallah