beyaz cavaya geeeeel.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cavamla bıraz dolastık ya.....
cubuk barajının ustunde hüseyıngazı cıvarında camlıklar falan var...cok güzel gezılecek yerler....cavamda her yola gırdıgı ıcın...hiç bıyerde sorun yasamadım...

ankaralı ve tum motorcu arkadaslarım merak edersenız gezerız bı gun aynı yerlerı.....

[/QUOTE]

resımlerde bıraz bulanık olmus...napalım elımızdekı malzeme anca buna yettı....

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
merak etmedim desem yalan olur da sokmasam daha iyi benim motoru oralara :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
4.ve 6 resımde gördugunuz tünel gıbı olan yer yaklasık 400-500 m uzunlukta bı yer....bı bastan gırıp dıger bastan cıkıyoruz....öncelerı motor yokken bısıkletlerle girer cıkardık...zaten egımlı bı yer...yukardan bıraktım mı asagıya kendı gıdıo..ama asagıda bı sorun var...hızlı cıkmıycaksınız...orası hep su dolu...bızım arkadas bısıklet ıle duramamıstı ve suya balıklama dalmıstı..... :queen:

sımdı ıse motorla gırıyorum oraya....
uzunluk:400-500 m
yukseklık: 2 m
genıslık 1,5 m

ayrıca resımlerde gördunuz yerlerde cok güzle piknik yapılıyor....yaptım da yanı....:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
merak etmedim desem yalan olur da sokmasam daha iyi benim motoru oralara :)

girer abı senın motor ya....benım gırdıgım yerlere gırmeyızde normal yoldan gıderız....ben yola sıgmadıgım ıcın dereye depeyede gırıp cıkıom.....:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne ses yapıyordur.:) Benim scooter da girermi oraya:p

sen ne dıon abı benım bayıldım kısım orası zaten...3. vites hiç takmadım zaten takaca kyer yokkı...
Girer abı ya.....

ha resım cekmedıgım daha guzel yerlede var....

Son düzenleme:
yav düz ova bura yav...başka bişey yokmu...Ah angara ne suyunda ne toprağında bi nur var...:p

Bende biraz angara doğumlu olurum...bizim zamanımızda hava kirliğliğ had sahfadaydı...1984-85-86...hatırlarım...askerdede Elmadağdaydım...yav bi adam gibi gezcek bi yer bulamazdım...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
o tünel su drenaj kanalı gibi bişeye benziyo :p pek girmeyin isterseniz başınıza bişi gelmesin :) ankarada olduğun bi haftasonu gezdir bizi o zaman bahadinli

Forumdan Uzaklaştırıldı
kusura bakma abıcım senın begenmeyecenı bılseydım baslık acmazdım....:p

en son resımdekı yer baska yerde.....1 hafta öncekı resım yanı....orda bıde ucurum gıbı bıyer tam ortasında magara var....bıraz dagcılık yapıp cıkmak lazım...ama ınmesı cok zor oluo....baya bı yusuf yusuf cekıo ınsan....

Forumdan Uzaklaştırıldı
bahadinli Du Acık Yardımcı Olim Sana :)

Kazasız Sürüşler Dileği İle :king:

Motor gerçekten beyazmış , bende gönderme yapıyor sanıyodum :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
o tünel su drenaj kanalı gibi bişeye benziyo :p pek girmeyin isterseniz başınıza bişi gelmesin :) ankarada olduğun bi haftasonu gezdir bizi o zaman bahadinli

abı dedıgın dogru ama...tam otobanın altından gecıo...ama orda su yok...o tunelın 500 m yukarısında bı pınar var....oda zaten sımdı kurudu...önceden onun suyu gıderdıde...sımdı sumu kalmadı....sadece yagmurlardan kalan su tunelın sonunda bırıkmıs sekılde beklıo....asıl sorunda ordan yola atlamak zaten... :queen::cherry:

bahadinli Du Acık Yardımcı Olim Sana :)

Kazasız Sürüşler Dileği İle :king:

ohh be ...ay aplacım cok sağol ya.....ellerın det görmesın.....tsk ederım....:rendeer::rendeer:

banada ögret ya...ötekı resımlerın hepsnı öle yapıyım....
hanı bı söz var...
bılmemek ayıp değil ögrenmemek ayıpp....ögretmemek ayıppp :)

Motor gerçekten beyazmış , bende gönderme yapıyor sanıyodum :mrgreen:

muhah....ilk motorum gara cava ıdı....sımdıkı motorum da beyaz cava

bjk li oldugum bellı mı oluo neee :bounce:

by_mavim aplam ögretde ama bıraz acık olsun...öle imageshacktakı 1 numaralı yeri kopyalıon deme haa... :p

yarın görusuruz...herkese ıyı geceler.....cafe kapanıo yaw....

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Züleyhanın düşkünü beyaz biner kış günü.....:queen:

yav düz ova bura yav...başka bişey yokmu...Ah angara ne suyunda ne toprağında bi nur var...:p

Bende biraz angara doğumlu olurum...bizim zamanımızda hava kirliğliğ had sahfadaydı...1984-85-86...hatırlarım...askerdede Elmadağdaydım...yav bi adam gibi gezcek bi yer bulamazdım...

Davet ediyorum sizleri güzel bolumuza Lafta kalmasın Bekliyorum HAziranda :rendeer:

Cavacı güzel gezmişsin lem.. Tünelde Güzel... Bide resimler Kocaman olsaymıs tam iyi oalcakmıs...

valla guzelmis.. bi ara hep beraber gidelim o tarafa ankara ekibi olarak..
daglara tirmanmak istemeyenler baraj golu civarina yayilir.. 2 turlar geliriz..
ne zamandir araziye cikmedim ben :]

Shakulin

Forumdan Uzaklaştırıldı
jawa ların fiyatları kaç para bu arada???

abıcım motor ve modelıne göre değişir.....bıde ogar ve style modelıne göre fıyat gene değişir...benım style :bounce:

ama 1500 ü gecmez...en kralı 1750....500 dende baslıo cavalar...500 ytl ama sorun yok....öle ucuz dıye sorunludur sanma....800-900 ytl fıstık gıbı cava alırsın.....:rendeer:

bahadinli Nedemek Güzel Kardeşim Ufacıkta Olsa

Yardımımız Dokunduysa Ne Mutlu :)

Üstad Resim Eklemeyi Çok Güzel Anlatmış

Burdan Kaptım Ben :) İnşallah Sende Kaparsın :)

http://www.motosiklet.net/forum/for...r/6001-mesajiniza-nasil-resim-eklersiniz.html

Bunlarıda Kabul Buyur :):)

ya cok sağolda....bende ordan ögrendım....ama her koydugum resım mucuk oluo....ustune tıklayınca buyuoo....
bi ögrenemedım sunu heri.... :salut::salut::pr::pr:

Züleyhanın düşkünü beyaz biner kış günü.....:queen:

benım sevgılım adı :rendeer:CEREN:rendeer: abıcım :rendeer::rendeer::rendeer:...
züleyha değil....:farao:

:p:cherry::)

Davet ediyorum sizleri güzel bolumuza Lafta kalmasın Bekliyorum HAziranda :rendeer:

Cavacı güzel gezmişsin lem.. Tünelde Güzel... Bide resimler Kocaman olsaymıs tam iyi oalcakmıs...

ah bıde o tunelın ıcınden gecsen.....ozaman anlarsın güzelliğni....amacok soguk oluo yaw..... :pr:

resımler sonradan buyudu abı....sağolsun by_mavim hallettı benım yerıme :rendeer:
bı ben ögrenemedım onu :salut::pr:

valla guzelmis.. bi ara hep beraber gidelim o tarafa ankara ekibi olarak..
daglara tirmanmak istemeyenler baraj golu civarina yayilir.. 2 turlar geliriz..
ne zamandir araziye cikmedim ben :

Shakulin

giderız abı ya...ya benım gırdiğim yerlere gırmeyız de yolda var yanıii...ama toprak yol..ordada hiç bı sorun cıkacagnı sanmıom....gıderız mangalıda alırız güzel bı mangal yaparız.....ohhh ne güzel.....

Son düzenleme:
tertııııp guzel fotolarda hıc macera yok bea hanı hıc camura gırmemıssın senın gıttıgın yollardan scooter lar gıdıyor benım actıgım konuya bak ben jawamla nerlerden gıdıyom

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar