beverly 500 lastik seçimi?

Piaggio beverly 500 kullanıcısıyım lastiklerimi değiştireceğim michelin city grip ve pirelli diablo arasında kaldım yardımcı olursanız sevınırım yada bıldıgınız baska lastık varsa cok tessekurler

Her ne kadar Pirelli Diablo'da GTS serisinin sorunlarını çözmüş gibi görünsede, City Grip'i tek geçerim.

Kullanıyorum ve çok memnunum.

ben yuksek hızda performansa bırazda bakıyorum city grip belikide isminden tereeddüt ettiriyor city grip in performansı nasl?

Lastik desen ve hamur yapısı daha çok şehiriçi şartlarına göre olduğundan, yüksek performans lastiği değil elbette. Sizi bu açıdan tatmin etmeyecektir.

pirelli diablo scooter kullanan varsa yardımcı olabılırmı?

forumu baya ı arastırdım pirelli diablodan memnun kalan sınırlı bende michelin city grip alıcam fakat yuksek hız yatpgmda oluyor city grip bu konuda hıc yeteneksız degıldır dıye dusnuyorum

City Grip hız endeksi S, yani 180 km/s. Bu hızı geçeceğinizi sanmıyorum. Yani yüksek hızda güvensiz bir lastik değil, fakat düşünceniz bu hızlarda virajlarda yatayım kalkayım şeklindeyse daha sportif bir lastik almanız gerekebilir. Michelin'de Pilot Sport var ama Beverly'e uygun ebadı yok.

Bence maceraya gerek yok, City Grip alın, yüksek hızlarda da çok fazla limitleri zorlamayın.

ya zaten yuksek hız dedıgım 170 alan oda otobanda cok problem olucagını sanmıyorum eskı lastıklerım gold standarddı en iyisi city grip olucak cok tessekur ederım yardımlarınız ıcın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar