Beterin Beteri..

Yorumsuz.::silent:

Big-Mirror.jpg

Mersin İl Temsilcisi
bunu gece taşıdığını düşünsenize. arkadan gelen araba aynanın yansımasını kendi farları sanıp da ne yapar sizce?

Mersin İl Temsilcisi
ya aynaya değil de aynadaki görüntüye dikkat ettiniz mi? ben şimdi ettim de.. en arkadaki motosiklettekini gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkartamadım....

Mersin İl Temsilcisi
oldukça
ama karbüratörün senkronize çalışması çok önemli. roket gibi bişey açıkçası. başlangıç motoru değil kesinlikle değil... geçiş motorundan biraz daha üst, ustalık için az kalır... anlatabildim sanırım :)

Zaman zaman bu pozisyonlara benim de girdiğim oldu :)
Dayım camcılık yapıyor ve ben lisedeyken hep ona yardım ederdim, araba da olmadığı için motorsikletle taşırdık camları aynaları. Ayna da büyük olunca buna yakın görüntüler ortaya çıkıyordu:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok daha neler!

Burası neresi arkadaşlar?Bileniniz var mı?

adamın önü ve arkası hep motosiklet ve bisiklet dolu arkadaşlar. aynadan da baya görünüyo o kalabalık.:cherry: o sıkışıklıkta arbaya binilmez zaten binilsede kaldırımda araba kullanmaya benzer:queen: binerseniz de adamlar küfür eder.:cherry:

daha önce deeeeeeeeeeefaaaaaaaaalaarcaaaaaaaa yayınlanmıştı. paylaşım için sagol:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O yeni dikiz aynası....Bakmasını bilmeyenler için özel tasarlandı....:p

sipariş etsek bize de bi ayna getirirler mi acep :silent:
böle ce orjinalini görürüz bu görüntünün :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işin aslı bu aynada siyahlimuzine bakıcam desene sen:mrgreen:
bak arkadan4.sıradakı abı de cep telefonuyla konusuyo motorun ustunde......

Arkadan gelen kalabalik gercektende dikkat cekici! Buyuk ihtimalle uzak dogu ulkelerinden biri olsa gerek! O kadar yogun motor kullanilan bir yerde de herhalde arabayla o aynayi tasiyamazlardi! Trafikte hareket dahi edemezlerdi! O yuzden mecbur motorla tasimislar sanirim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar