Beşiktaşta otobus kızmızı ışıkta bekleyen motorcuyu ezdi!

Motosikleti
bmw f650 cs
Ya ölümün asaleti olmaz amma böylede pisi pisine ölmek Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin

Allah Rahmet Eylesin. Çok üzücü bir durum. Motor üstünde hep tehlike İstanbul sokakları. Çok dikkatli olmalıyız, diğer arkadaşın dediği gibi ışıklarda mutlaka kenarlarda beklemekte fayda var arkamızdan gelenleri sürekli kolliyalım. Aileye sabırlar dilerim.

arkadaş otobüsün freni boşaldıda imdat kolu ne işe yarıyor nasıl şöförsun sen. büyük ihtimalle o o panikle motoru felan görmedi :( paranoyak olucaz bu gidişle yaa bu yüzden ışıklarda sürekli kaldırım kenarında durmaya çalışıyorum :( yazık günah gitti motorcu. salağın biri frenlerinin bakımını yaptırmadığı için :( Allah ailesine sabır o arkadaşımızada rahmet eylesin inşallah. ama insan hayatı bu kadar ucuz olamaz.

tam arada kalıyor:(
Allah cümlemizi korusun...
vefat eden arkadaşıma Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlara sabırlar niyaz ederim...

Allah cc. rahmet eylesin. ilk darbeden kurtuldu ama gavurun salaklığı yüzünden pisi pisine öldü. Allah cc. ailesine de sabır versin, o görüntüler hayat boyu gözlerinin önünden gitmez. Bu gerizekalı gavuruda ülkesine göndermemek lazım, çürüsün bizim cezaevlerinde..

Bak bak bak!!! halk otobüsüne çarpmamak için diye yazmışlar, şu bir gerçek kaza esnasında şoför önce kendi bulunduğu yeri kurtarmaya çalışır.

Freni bosaldi en kolay kacilacak yalan. Bu araclarin freni oyle eskisi gibi bosalmiyor. Emniyet sistemi , imdat kolu, el freni , komporesor ne isterseniz var.

Macar katilimiz resmen kendisi belediye otobusune carpip olmesin diye masum motor surucusu ezecek kadar cani bir adammis. O belediye otobusune carpsaydi en fazla bir kac kisi sarsinti gecirirdi. Motor surucusunun olmesinin olmesinin sebebi otobusun carpma siddeti degil otobusun yavas dahi olsa durmamasidir.

Allah yakinlarina sevdiklerine sabir versin. Boyle gunahsiz bir olum sekli cok uzucu. Su videoyu annesi babasi da izleyecek cocuklarinin olum anini gormek kadar aci bir sey varmidir su dunyada.:(

:(( Çok korkunç bir kaza. Kırmızı ışıklarda dururken çok çok dikkatli olunmalı. Buna benzer başka olaylarda olmuştu.
Ben kırmızı ışıkta dururken sürekli arkamı iç güdüsel olarak kontrol ederim.
Bu kazada otobüs şöförü motoru kesinlikle önemsememiş. Tek düşündüğü önündeki arabalara çarpmamak ve sağa kırmak olmuş.

abi herkez bir ''mantık şu diye başlamış '' hangi mantıktan bahsediyorsunuz ya düpedüz bir cinayet matık aramak niye...otobüs şöförü motora çarptığının farkında bile değil böyle dengesizlikmi olur yaa bence araçların muaynelerini sıkılaştırdıkları gibi araç sürücülerinide periyodik muayneye almalılar bunlara biz motorcularda dahil olmalı....yazık giden geri gelmiyor Yüce Allah 'tan rahmet geride kalan ailesine başsağlığı dilerim...herkes dikkatli olsun herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..

Bu O.Ç .nu orada birkere pert edeceksin ki millet biraz korksun motorculardan..Oradaki motorcuların bu şerefsizi pert etmeleri boyunlarının borcuydu,öyle bakma ile olmuyor bu işler.Kısacası böyle kazalarda işini yarım bırakmayacaksın kanunlar falan hikaye görürsünüz hiç bir ceza bile almayacak...Herif resmen öldürmüş burada kasıt var yahu....allaha rahmet eylesin ama bu şeresizin mahkemesine gitmek lazım topik açın beraber gidelim derim......ailesine destek oluruz.....ciddi söylüyorum lütfen bunu takip edin ve topikle duruşmalara katılalım.....
Ya motosiklete binmeyelim yada dayanışma içinde olalım bu işin ortası yok....ben diyorumki kazanın olduğu yerde protesto gösterisi yapalım motorlar ile yolu kapatalım-yani bişey yapmalı derim boş muhabbetler ile bir yere varılamaz.....

Son düzenleme:
Mantık şu: Çarptık ama ölmemiş olabilir. Dur bir de üzerinden geçeyim, garantili olsun...

ya haberlerde izlemiştim içim yandı ya uyarı alcaksam bari bunun için alıyım affedersiniz ama şerrefsiz şöför çarpmakla öldürmüyor çarptıktan sonra üzerine sürüp lastiğin altında kalmakta adam şerrefsiz bilerekmi bilmiyorum artık bide tekerinin altına alıyor

Korkunç bir kaza:(
Ama yukarda bi arkadaş belirtmiş; "kaza anında şoför önce kendi bulunduğu yeri kurtarır" diye. Can havliyle mantıklı düşünememiş, refleksif davranmıştır. Yoksa kim bu kadar cani olabilir?:(((

Çok kötü hissettim izleyince:( Motosiklet almamı istemeyen sevenlerime hak verdim resmen:((
Allah yakınlarına sabır versin
..............((

yalnız bu beşiktaşta da bır problem var yanı daha öncelerıde yine kırmızı ışıkta duran motosıkletlıye carpmıştı bır arac bırde mınubüsün frenı boşalmıştı yanı o bölgede bı problem var ama

yalnız bu beşiktaşta da bır problem var yanı daha öncelerıde yine kırmızı ışıkta duran motosıkletlıye carpmıştı bır arac bırde mınubüsün frenı boşalmıştı yanı o bölgede bı problem var ama
bence orada problem yok problem aracının muaynesini yaptırmayan sorumsuz insanlar. sonra kendi canını kurtarmak için başkalarını hiç düşünmeden harcayabilen insanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar