Beşiktaşta otobus kızmızı ışıkta bekleyen motorcuyu ezdi!

Başımız Sağolsun...Allah Rahmet Eylesin...Aİlesine Sabır Versin(Otobüs Şöförünü Öldürmemeleri için)

Bu O.Ç .nu orada birkere pert edeceksin ki millet biraz korksun motorculardan..Oradaki motorcuların bu şerefsizi pert etmeleri boyunlarının borcuydu,öyle bakma ile olmuyor bu işler.Kısacası böyle kazalarda işini yarım bırakmayacaksın kanunlar falan hikaye görürsünüz hiç bir ceza bile almayacak...Herif resmen öldürmüş burada kasıt var yahu....allaha rahmet eylesin ama bu şeresizin mahkemesine gitmek lazım topik açın beraber gidelim derim......ailesine destek oluruz.....ciddi söylüyorum lütfen bunu takip edin ve topikle duruşmalara katılalım.....
Ya motosiklete binmeyelim yada dayanışma içinde olalım bu işin ortası yok....ben diyorumki kazanın olduğu yerde protesto gösterisi yapalım motorlar ile yolu kapatalım-yani bişey yapmalı derim boş muhabbetler ile bir yere varılamaz.....

abi az laf çok iş motorum yok ama alıcam bu gibi itler yüzünden korkuyoz işimi güçümü her şeyi bırakır gelirim ben. Ya Ben olsaydım diye düşünmeli insan .

Bu O.Ç .nu orada birkere pert edeceksin ki millet biraz korksun motorculardan..Oradaki motorcuların bu şerefsizi pert etmeleri boyunlarının borcuydu,öyle bakma ile olmuyor bu işler.Kısacası böyle kazalarda işini yarım bırakmayacaksın kanunlar falan hikaye görürsünüz hiç bir ceza bile almayacak...Herif resmen öldürmüş burada kasıt var yahu....allaha rahmet eylesin ama bu şeresizin mahkemesine gitmek lazım topik açın beraber gidelim derim......ailesine destek oluruz.....ciddi söylüyorum lütfen bunu takip edin ve topikle duruşmalara katılalım.....
Ya motosiklete binmeyelim yada dayanışma içinde olalım bu işin ortası yok....ben diyorumki kazanın olduğu yerde protesto gösterisi yapalım motorlar ile yolu kapatalım-yani bişey yapmalı derim boş muhabbetler ile bir yere varılamaz.....

Çok doğru söylüyosun abi,takip etmek lazım bu işi.Gitmek lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bi solukta gelebileceğim yer olsa istanbul veyahut çevre illerden birisi 1 günlüğüne herşeyimi bırakırım akşama kadar orada eylemimi yapardım. gidebilecek arkadaşların bence bu konuda çok hassas ve duyarlı olmaları lazım. biz uzaktaki arkadaşlarda en azından bir metin oluşturalım ve toplu olarak emniyet müdürlüğüne gönderelim. trafik mevzuatını iyi bilen bi arkadaş hem olayı şikayet hemde sonucunun takipcisi olduğumuz yönünde bir yazı yazar ve yayımlarsa en azından ben email aracılığı ve açık adres belirterek göndermeye hazırım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
linkteki siteden açamdım youtube'da buldum videoyu, çok korkunç bir olay. Allah rahmet eylesin. http://www.youtube.com/watch?v=FHnvB_KMv74

Allah rahmet eylesin :pale: Resmen katlettmiş arkadaşımızı. Mekanı cennet olsun.
Videoyu izlerken aynı kazayı dün akşam öküz oğlu öküzün yüzünden ben yaşayacaktım. Saniyelerle kurtardım.
Selenin altında levye taşıyacaksın bu memlekette. Allah yarattı demeyip kafasını gözünü dağıtacaksın ibreti alem olsun.
Tekrar arkadaşımızın mekanı cennet olsun,Allah ailesine sabırlar versin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar