BEŞİKTAŞIM Sen Çok Yaşa !!!!

Evet Arkadaşlar BEŞİKTAŞ ın akşam oynadığı oyun gerçekten güzeldi attığımız güzel göle sevinirken yediğimiz kolay gol sevincimizi buruk bıraktı fakat umutlarımız tükenmedi ne yazıkki skor bizi tatmin etmedi ve deplasman maçımızı birazda olsa zora soktu...

Fenerbahçeyle çok dalga geçtim başıma geldi walla :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ay ne hızlısınnnn sabah sabah..
geçmiş olsunn :cherry:
berabere kaldınız heheee :mrgreen:

Peril, sevincimi paylaşmak için sabırsızlanıyordum :mrgreen:

berabere kaldık ama oyunumuz sizinkine nazaran çok çok çok daha güzeldi

hedi perilcim itiraf ettttt :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:p :) :mrgreen: :bounce: :pl:
yine deee :farao:
bu ligte FENERİN üstüne tanımam :pl:
ama sonuçta türk takımıyız.ve berabere kalmak yenilmekten iyidir.
dostça tebrik ediyorum. :cat:

Peril, inan fener başiktaş diye bakmıyorum sonuçta sizde bizde türk takımını temsil ediyoruz tüm takımlara başarılar

yediğimiz o göle yanıyorum haleennnn :salut:

kurban olayım ben bu takıma.ıyı gunde kotu gunde ama yonetımınde gıtmesı lazım :pl:

kötü oynadık be...iyi oynasak maç 4-0 bitmişti valla....ibrahim çok pozisyon harcadı..gelene gidene abanmak yerine akıllı pas verse 4-0'dı ciddi

deamon, abi olsun mücadele güzeldi dediğin doğru ama olan olmuş kalan oyunla övünicez :cherry:

Beşiktaş'a geçmiş olsun, bir daha ki maçta inşallah daha iyi olacaklardır.(zor gözüküyor ama)

federal, siz kendinize bakın kendi evinizde 3 TANE yediniz

orda ne yapacaksınız :queen:

CBR1000RR, bir şey mi söyledin, duyamıyorum seni , sesin çok aşağıdan geliyor, yukarı sıralara çıkarsanız eğer bi daha bağır duyarım belki.... :queen:

BİZİM SKORLA İŞİMİZ OLMAZ
BEŞİKTAŞ SEVGİMİZİN SONU DA OLMAZ
AMA ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN ARKADAŞLAR :)
BU SENE BAYA Bİ EZİYET ÇEKİCEZ :pr:
SAYGILAR,

bu kadar istikrarsız olmaz arkadaş bi takım. şu malmo macının yarısını oynasalardı bıtmıstı olay.beşiktaşli olarak bu sene kafayı yemezssek iyi valla. :pr: :pr: :pr:

Tümer'de sakatlandı, bu sene allah beşiktaş'lılara büyük sabır versin, hele birde kombine alanlara yardım etsin.. Amin ...

federal, bırakta biz düşünelim

ölebi düşünüyosunki takımı sanki tümer kurtarıyor

beyler dün maçtaydım ve sahada kanser spor vardı böyle bi oyun böyle bi ruhsuzluk olamaz... tümerin bu takımda işi yokk ....... in gitsin.... artis artis haraketler yapıyor . takımda adam yok ya adam yok veysel , tayfur ,tayfun , adem dursun , cagdas , ibrahim üzülmez , ali tandoğan , ali güneş , mustafa doğan , tümer , ahmet hassan , pancu , ahmet dursun... bu adamların beşiktaşta işi yok bunlarında gönderilmesi lazım artık... yönetimin artık bi olagan üstü kongreye gıtmesı lazım... yazık bu taraftara bi sezonu daha basından kaybettık... devre arasında güzel transferler yapıp takımı yeni sezona şimdiden hazırlamaları lazım...

bu iş demirörenle olmaz arkadaşlar...geçmiş olsun...türkiyenin gündemnde şu soru var...NOLCAK BU BEŞİKTAŞIN HALİ...

demirören o koltuğu kolay kolay bırakmaz, şimdi çok ünlü bir hoca gelir , işler onun üstüne yıkılır, ondan sonra yönetimde sular durulur, aynen devam, koltuk sevdası hesabı.......

takımın baskanı demirören degilki bi yanda eniştesi kıvanc oktay bi yanda içişleri bakanın oğlu murat aksu demirören lafta baskan...

hani rıza benimle beraber gider diyordu.. ne oldu...

allahın tüpçüsü yaa :queen:

iyi günde kötü günde yensende yenilsinde biz yanınndayız
sen şerefini koru onurunla yenilmisinide bileceksin çünkü sen beşiktaşsın biz seni [onurlu ikinciliklerin için sevdik]

babadan beşiktaşlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar