Balıkesirden Bergama'ya en güzel rota, Ayvalık yoluna doğru giderken İvrindi'den dağ yoluna sapmak. 70 km kadardı yanlış hatırlamıyosam. Çok keyifli ve virajlı bir yol. Yalnız yola yaz başlarında mıcır dökebilirler bilgin olsun. Fakat motorum yolda bırakır korkun varsa girme bu yola.
kanka dedim sana. ah ah bir dinlesen beni
İvrindi'ye kadar tır kamyon olur. Malum Balıkesir-Ayvalık yolu üzeri. Ama İvrindi'den sonra yol epey virajlı ve gidiş gelişli eski bir yol. Dikkatli olman gerekir. Motorun arıza yapma ihtimali varsa da kalırsın yollarda.
Yol gayet düzgündür. Cift gidis cift gelis zaten. Bölünmüs yol. Komyonun olmadigi yol yoktur. Ama yol oldukca genis o yüzden seni sikacak bir durum yok. Yapistir gitsin...
Gel edremite bi çayımızı iç burdan kopartırsın burhaniye-ayvalık- vs.vs.
İzmir tarafına ne zamandan beri gitmiyorum ama yollar çift şerit baya düzeldi deniyor
Gel edremite bi çayımızı iç burdan kopartırsın burhaniye-ayvalık- vs.vs.
İzmir tarafına ne zamandan beri gitmiyorum ama yollar çift şerit baya düzeldi deniyor
Arkadaş bergamaya gitmeyelim derse kaz dağlarına gideceğiz büyük ihtimal senide alırız dağda hep birlikte çay içeriz olmaz mı?![]()
Acemilik var mı arkadaşlar
Yasin E. sanırım öyle ama sen pek acemi değilsin sanırım speirs. Geçeceğin bir yol üzerinde neden bu kadar duruyorsun ki?
Profiline bakınca canavar gibi bir Abant Gezisi konunu gördüm.
O yolun nasıl olduğunun ne önemi var senin için?
Acemilik var mı arkadaşlar
Yasin E. sanırım öyle ama sen pek acemi değilsin sanırım speirs. Geçeceğin bir yol üzerinde neden bu kadar duruyorsun ki?
Profiline bakınca canavar gibi bir Abant Gezisi konunu gördüm.
O yolun nasıl olduğunun ne önemi var senin için?
Levsy nasipse bu yaz yada yaz sonu izmir-aliağa ya gitmeyi planlıyorum. :queen: Bahsettiğim savaştepe yolu hakkında dar ve ağır taşıtların kullandığını söylediler.:silent: Oradan gideceğine ana yoldan gitmeye devam et en fazla 1 saat yolun uzar dediler. Bahsi geçen yol yaklaşık 70 km. Geçeceğim yolun öyle olduğunu duyunca bilmediğim için merak edip o tarafı bilen varmı diye sorayım dedim. Yoksa 1 saat fazla yol gitmişim çok dert değil:cherry: ana yoldan gitmeyi tercih ederim. Bakalım nasipse hiç olmadı giderken o yoldan gidip, sorun yaşarsam dönüşte İzmir ana yol üzerinden dönmeyi düşünüyorum. Az çok uzun yol tecrübem var sayılır. İzmit-Bolu ve İzmit-Afyon yaptım. Bildiğim yollar olduğu için çokta takıntı yapmadım. Abant doğayı seviyorsanız görülmesi gereken bir yer olduğu için, gidemeyenler yada gitmek istiyebilecek kişiler için konuyu açıp resimleri paylaşmıştım. Afyona gitmemde gezmekten ziyade biraz daha özel nedenlerden olduğu için resim çekmemiştim. O yüzdende gezi konusu açmadım. İzmir e gitmek için sabırsızlanıyorum inşallah bir aksilik çıkmaz.
Benim seviye motorumdan belli oluyor :queen: Çok göze batıyorum ama işte :bounce:
Atiturhan abicim biz rotayı asos/behramkaleye çevirdik siz ve grubunuz gelmek isterseniz hep beraber bir etkinlik düzenleyebiliriz. gelmek isteyen başkalarıda çıkar belki forumdan baya kalabalık bi gezi olabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:04 ----------
Abicim sende gelsene asos'a orasınada çok güzel diyorlar eğer gitmedisen hiç.
gelip tanışmak isterim sizlerle fakat ben yapacağım geziyi eğer bir aksilik çıkmazsa ramazan bayramında yada bayramdan 1 ay kadar sonra yapacam