Bergama

Benim seviye motorumdan belli oluyor :queen: Çok göze batıyorum ama işte :bounce:

Atiturhan abicim biz rotayı asos/behramkaleye çevirdik siz ve grubunuz gelmek isterseniz hep beraber bir etkinlik düzenleyebiliriz. gelmek isteyen başkalarıda çıkar belki forumdan baya kalabalık bi gezi olabilir :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:04 ----------

Yasin kardes, gezi bilgilerini alabilirmiyim? Bende bizim grubu getirebilirim. Nereden nasil haberlesiyorsunuz? Yanliz bu hafta hava kötü.
Bizim facedeki gruba katilirsaniz o sayfayi ortak kullanabiliriz,isterseniz tabii.

Atilla Turhan olarak face deyim. Grubun adi "On road riders" .

Yasin kardes, gezi bilgilerini alabilirmiyim? Bende bizim grubu getirebilirim. Nereden nasil haberlesiyorsunuz? Yanliz bu hafta hava kötü.
Bizim facedeki gruba katilirsaniz o sayfayi ortak kullanabiliriz,isterseniz tabii.

Atilla Turhan olarak face deyim. Grubun adi "On road riders" .

Ben grubunuza katıldım abicim Yasin Eder olarak bana oradan özel msj gönderebilirsiniz ki faceye girdiğimde sizi eklerim. Şimdi biz gezimizi yani asosa nisan ayının ortalarında yapmayı düşünüyoruz. İletişimi; gezi planlarını faceden, yola koyulduğumuzda gelişmeleri telefonla yapabiliriz. Şimdi daha 1ay olduğu için erken karar vermedik tarihe yakınlaştığında 15 gün önceden ayarlamaları yaparız herkes işini ayarlıyabilsin.Hem forumdanda gezi duyurusu olarak yaparız bize katılmak istiyenlerde çıkabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar