nerden nereye gelmişsin okurken içim kıyıldı.nasildi o söz dostum;
çocugunuzu eğitirken fiyatina gore degil, kiymetine gore siniflandirmayi ogretin...
gerci, bunun icin anne-babanin da ayni egitim ve ogretimi almis olmasi gerekir..
alinda bizim MEB bakanliginin bile adinda hata var... Milli EĞİTİM diye sifati vardir ama, okullarimizin adi ilkÖĞRETIM'dir.
çocuk/kişi eğitimi ailesindan alir ( yeme -icme, orf-adet gibi konular egitimdir ) ama okuma-yazma, sosyal bilimler vs.. ogretimdir.
bir tek; beden EĞITIMI dersi bakanligin adina uygundur...
velhasil kelam, örgun EGITIM tanımlaması da yanlistir.
peki nasil ve ne olmalidir derseniz; ben bilmem ama, kapital sistem, fiyat/performas diye tanimlarken, insani degerler, fiyat/kiymet olarak tanimlar...
varin kendinize yakisani yapin!
nerden nereye gelmişsin okurken içim kıyıldı.
nasildi o söz dostum;
çocugunuzu eğitirken fiyatina gore degil, kiymetine gore siniflandirmayi ogretin...
gerci, bunun icin anne-babanin da ayni egitim ve ogretimi almis olmasi gerekir..
alinda bizim MEB bakanliginin bile adinda hata var... Milli EĞİTİM diye sifati vardir ama, okullarimizin adi ilkÖĞRETIM'dir.
çocuk/kişi eğitimi ailesindan alir ( yeme -icme, orf-adet gibi konular egitimdir ) ama okuma-yazma, sosyal bilimler vs.. ogretimdir.
bir tek; beden EĞITIMI dersi bakanligin adina uygundur...
velhasil kelam, örgun EGITIM tanımlaması da yanlistir.
peki nasil ve ne olmalidir derseniz; ben bilmem ama, kapital sistem, fiyat/performas diye tanimlarken, insani degerler, fiyat/kiymet olarak tanimlar...
varin kendinize yakisani yapin!
Valla çok eleştiremiyorum çünkü bana göre araç yıkatmanın ederi 25 TL değildir. Zaten o 25 TL'leri gözü kapalı vermeye razı olan zenginler yüzünden bu fiyatlar bu duruma geldi, bu arkadaş hiç değilse istemeden durumu protesto etmiş oluyor. Araç yıkayıcılar işi iyice soygunculuğa döktüler. Yerden sürekli çektikleri sular da cabası. Yazdıkça açılıyorum, o dinlenme tesislerinde 7 gün 24 saat suyu kapatmadan akıtıp, tek sileceği kaldırmazsan default olarak araç yıkayan eşkiyayı/çeteyi devlet olsam sopayla kovalar, ocaklarını söndürürdüm. Dünyanın hiçbir yerinde yeraltı kaynaklarının bu şekilde acımasızca sömürüldüğü görülmemiştir.
o kadar para vermiş, lüks araba almış lakin benzinlikte köpük makinası ile cebelleşen insan gördüm, irite oldum.
ulan hadi bizim gibi fakirlerin başka çaresi yok da, sen 20 lira ateşlemekten neden imtina ediyorsun, a dürrük. cebinde komodo ejderi mi var?