zinciri temizlediğine göre deponu ve karbüratorunude temizler korkma dök gitsin 
zinciri temizlediğine göre deponu ve karbüratorunude temizler korkma dök gitsin![]()
zinciri temizlediğine göre deponu ve karbüratorunude temizler korkma dök gitsin![]()
Geçen bayram'da bayram hengamesinde, lüx/yeni araçların arkasında sıra bekliyorum, meğer hepsi dizel araçlar imiş, hasılı benzinci'de , bende herkes leyla olmuş, bayram telaşesi, 3 litre kadar 97 oktan shell, üstüne eurodizel 3 litre kadar almışım.
Dönüş yolumun ilk kısmı rampa , hasılı 90 küsür kilometre yol geri geldim eve, yol süresince hiçbirşey hissetmedim , motoru eve adlım, ertesi sabah çalışmıyordu.
Ne oldu ne bitti şubu derken, depoyu kokladım ve durumu anladım , yolda kalmadım ancak sanıyorum'ki sübablara ve egzoz'a yüksek ısıdan dolayı bir güzellik yapmıştır, depoyu boşaltıp karbüratörü temizleyip o'gün bu gündür devam, motor Apachi XZ 250 RM , bahara doğru sübabları değişmeyi düşünüyorum, motor sıhhatinde birşey hissetmesemde bunu yapmayı planlıyorum, ancak siz erken fark etmişsiniz sanırım geçmiş olsun.
Hocam Shell, BP, Opet vb akaryakt istasyonlarının sigortası var. Böyle bir durumda oluşacak her türlü zararı karşılıyorlar. Benzinci arkadaşa da birşey olmuyor.