Sonrasında 6136 numaralı kanuna merhaba demeyi unutmayın.![]()
O yasa silahlarla ilgili. Tamirat yaparken saldırdılar anahtarı kafalarına indirdim dersin, nefsi müdafaa ya girer.Tabi motor başında olacak.
Ne yaparsan yap yakıtını çalarlar. En iyisi görüntü alıp şikayetçi olmak. Adamların cezasını senin vermen çözüm değil. Başımdan geçen bir olayı anlatayım kısaca. Bir gün minibüste gidiyorum ön koltukta oturuyorum adamın biri artistlik yaptı şoföre önünde ani fren falan yapıyor yolcular bi öne bi arkaya gidip gelmeye başladı, kısacası beni döver misiniz diye yalvarıyor adam. Şoföre dedim kır şunun önüne inip dövelim. Adam bana bir hikaye anlattı;
Köyün birinde namusu ve şerefi için yaşayan biri varmış. Köyde de bir tane namussuz şerefsiz bir adam yaşıyormuş. Adam gel zaman git zaman ben bunu vurursam köyün namusu ve şerefi kurtulur diyip adamı çekip vuruyor. 5 yıl hapis yatıyor tekrar köyüne bir dönüyorki köyün hepsi şerefsiz olmuş. Evladım bunları vura vura biz bitiremeyiz boş ver dedi yolumuza devam ettik..
alarm var zaten kameranın göreceği yerede motoru almıyorlar hassasiyet ayarı nasıl yapılır
veya başka çözüm önerileriniz varmı