Benzinim Çalınıyor!!!

Selam arkadaşlar motorum tvs apache.Okulun bahçesinde motorumdan benzin çekmişler depodan karbüratöre giden hortumdan buna nasıl bir çözüm bulabilirm.Şimdilik plastik kelepçe taktım.Ama çok kolay kırabilirler.Benzin musluğundan depoya giden hortumdan alıyorlar.Yarsımcı olursanız sevinirim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar motorum tvs apache.Okulun bahçesinde motorumdan benzin çekmişler depodan karbüratöre giden hortumdan buna nasıl bir çözüm bulabilirm.Şimdilik plastik kelepçe taktım.Ama çok kolay kırabilirler.Benzin musluğundan depoya giden hortumdan alıyorlar.Yarsımcı olursanız sevinirim...

50 tlye alarm satılıyor motora dokunduğun an ötüyor çözümü bu

Alarmlı disk kilitten bahsediyorsanız onu öttürmeden de benzini çalabilirler hocam...

Spy alarm dokunmasina gerek yok hassaiyeti arttirirsan yanina bile geldi durdu diyelim alarm otmeye basliyor. 400 500 m kdr yakinindaysan acik alanda falan guzel cekio.. duvar olursa azalior cekme durumu.. sana uyari verior basarilo bir alet

direk alarmlı kilit yerine normal alarm takın bence yukarda yazıldığı gibi dokunduğu an ötüyor.

alarm var zaten kameranın göreceği yerede motoru almıyorlar hassasiyet ayarı nasıl yapılır
veya başka çözüm önerileriniz varmı

lan ne günlere kaldık ya,benzin hırsızlarıda peydah oldu,,motoru çalmasında benzin önemli değil,,depoda az benzin bırak,branda koy ve brandaya alarm koy,şöyleki,arkaya ve öne aç kapa anahtar monte et,bunlarıda bir siren veya kornaya bağla,brandaya ip bağla ipin ucunuda anahtara bağla,kaldırmaya kalkınca anahtar açılıp siren ötmeye başlayınca bidaha uğramaz oralara,,ben dışarda bıraktığım arabamın brandasına bu şekilde alarm koymuştum,kaç kere brandayı kaldırıp alarmı devreye sokmuştu serefsizler,ama alarm çalınca topuk tabi

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alarm var zaten kameranın göreceği yerede motoru almıyorlar hassasiyet ayarı nasıl yapılır
veya başka çözüm önerileriniz varmı

OA_3027584.jpg

sendeki alarm bumu

:D az kafanı kullan içine çok az benzin koy :D 1-2 litrede pet şişe iiçine onuda çantana at nede olsa ögrencisin. adamlar benzini calmaya gelince lan bu zügürt derler ya çeker gider yada kendileri benzin koyar motoruna :D

:D az kafanı kullan içine çok az benzin koy :D 1-2 litrede pet şişe iiçine onuda çantana at nede olsa ögrencisin. adamlar benzini calmaya gelince lan bu zügürt derler ya çeker gider yada kendileri benzin koyar motoruna :D
bence öyle olmaz,,bugün benzin almayı unutmuş der,yarın,ebirgün hep yoklarlar,öyle yapacaksa 1 ay hiç benzin koymaması gerek

Bir köşeye pus benzini çalmaya yeltendikleri an 29-30 anahtarla kafalarını yar daha sonra getirdikleri pet şişeyi münasip bir taraflarına soktuktan sonra çalmaya çalıştıkları benzini üstlerini döküp ateşe ver :pl:

bence öyle olmaz,,bugün benzin almayı unutmuş der,yarın,ebirgün hep yoklarlar,öyle yapacaksa 1 ay hiç benzin koymaması gerek

o zamana kadar bu bizim fırlamayı yakalar :D sıkıntı yok.. olmadı motosikletin dibine kurt kapani kur bubi tuzagı gibi olsun herif geldimi çattt bacagını yakalasın parcalasın ;) nedense hırsızlara karşı çok zalim oluyorum.. acayip zaafim var.

Merhaba

Benim de maalesef bu şekilde benzini goturmusleerdi geçen sene..

Kilipsli bisey yapıyorlarmış motosiklet üstadları. Arkadaşlar önermişti bana da. Ben yaptirmamistim, söyledikleri şeyin nasıl bisey olduğunu bilemiyorum ama çözümü vardı . Motosiklet tamircilerine sor bence..

Kazasiz belasiz

hocam kafaya taktıysan bu durumu koyucaksın motoru aynı yere ama biraz daha ıssız saatlerde koy ki elemanlar gelsin sende bi yere saklan avının gelmesini bekle geldigi zaman şu arkadasla
ingiliz_anahtari_8_inc_200_mm_.jpg

tanıştırırsan birdaha motorun yanından geçebileceklerini sanmıyorum :)

Alarm bağla dostum, hatta biraz elektronikten anlayan arkadaşın varsa ondan yardım al, harekete duyarlı sensörler var onuda alarma bağlayabilirsiniz, motoruna 1,5-2 metreden daha fazla yaklaşırsa alarmı devreye sokar. Bunun dez avantajıda var kedi köpek geçer sede öter. durumuna göre degerlendir artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar