Bugün sattım 10 yapsınlar 10 oohh![]()
![]()
evladım hasta mısın sen?
Zam geldikçe milletin yönetimden memnuniyeti artıyor. Halkın isteğine karşı çıkmam.
Zam geldikçe milletin yönetimden memnuniyeti artıyor. Halkın isteğine karşı çıkmam.
valla geçen gün ciddi ciddi elektrikli bisikletlere bakdımbenellinin güzel modelleri var ama çok para 9 bin tl demişler. bisiklete neden bakdım mtora güvenemem bir yede şarjı marjı biter.. bu bisikletler hem hafif eline al götür , hemde pedal çevirdikçe bataryalarıda şarj oluyormuş bir nevi senide jenaratör niyetine kullanıyor yani
![]()
Üç sene sonra logaritma:
Bu devirde motorlu taşıt lüks. Bisiklet en güzeli. Bakın millet elinde motosiklet öylece bekliyor. Satamıyor da. Bisiklet öyle mi? Her yere bisikletle gidiyorum. Hem spor oluyor. Alımı satımı kolay. Türkiye şartlarında motorlu taşıt özel uçak gibi bir şey bana göre, benim fikrim yani.![]()
Bak asagidakini yazinca kizdin, basbayagi oraya dogru gidiyorsun iste![]()
Bak ne yazmisim:
Ancak degisim bekledigimden hizli gerceklestigi icin 3 sene sonrasini hemen guncelleyeyim:
Üç sene sonra logaritma:
valla geçen gün ciddi ciddi spor ayakkabilara bakdımNew Balance'in güzel modelleri var ama çok para 2 bin tl demişler. ayakkabiya neden bakdım bisiklete güvenemem çalinir malinir falan... bu ayakkabilar surekli ayaginda, kimse çalamaz, hem hafif, hemde yuruyup kostukca egzersiz, uzun ve saglikli yasam, selede pineklemekten iyidir...
Son Dakika… Benzin ve motorine zam geldi
Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere Benzinde 22, motorinde 18 kuruş/lt zam geldi. Yapılan zamlar EŞEL Mobil Sistemi kapsamında pompaya yansımayacaktır.
https://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2019/04/15/epgis.jpg
19:06 - 15 Nisan 2019