ama en kaliteli benzincik Türkiyedeymiş abi...ulen tam sopalıksın ha... burda 4.730 olmuş sen zamdan bahsediyon![]()
Valla Opetten alıyom da artık ne koyuyolar bilmiyorum:cherry: :king:seninki de az yakıyormuş işte...daha ne istiyorsunki...
10 tl ye benzin yerine başka birşey alıyorsun sanırım:queen:
geri 3 e düşer diyorlar abiTam elimi klavyeye oturtmuştum şakkadanak! Banlanmayı göze almıştım. Ama seni banlamak lazım. 3.06 oldu diye konu açılırmı :cherry:
vatandaş 3-5 gün rum tarafından yakıt alır tekrar düşürürler...hayirli olsun 2.96 oldugunu cok iyi bilirim kıbrıs halki isyan eder 3 e çekerler..birbirlerini cok seven cok kollayan bi millet..2 gün sonra 3 tl ye çekerler
Valla Opetten alıyom da artık ne koyuyolar bilmiyorum:cherry: :king:
100 Tl yakıta 1 Tl mi çok az yaw. Tek seferde 100 Tl mi alcaz?? oooo ben 100 Tl alcam 1 tl vercek sadaka gibi:cherry:Kendim alırım:cherry: 10 TL deseler yine içim yanmıcak da bu benzinliklerin kampanyalarına zaten mantık teğet geçmiş:cherry:Hani bide olur ya 4. seferde yapacağız tek seferlik 100 Tl lik benzin alışverişinizde 5. 100 Tl den sonra 50 Tl hediye:cherry:Oldu ben şirket değilim ki o kadar benzin alayım :cherry:geri 3 e düşer diyorlar abil:
kurşuna dizin:queen:
vatandaş 3-5 gün rum tarafından yakıt alır tekrar düşürürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
bari opet kart çektir... 100 tl lik yakıta 1 tl veriyor :king:
öyle değil yahu...100 Tl yakıta 1 Tl mi çok az yaw. Tek seferde 100 Tl mi alcaz?? oooo ben 100 Tl alcam 1 tl vercek sadaka gibi:cherry:Kendim alırım:cherry: 10 TL deseler yine içim yanmıcak da bu benzinliklerin kampanyalarına zaten mantık teğet geçmiş:cherry:Hani bide olur ya 4. seferde yapacağız tek seferlik 100 Tl lik benzin alışverişinizde 5. 100 Tl den sonra 50 Tl hediye:cherry:Oldu ben şirket değilim ki o kadar benzin alayım :cherry:
öyle değil yahu...
ne kadar alışveriş yaparsan yap %1 ini geri veriyor...
istersen 500 tl lik al 5 tl versin...
10tl lik al 0.1 versin...
bütün harcamaların kartta birikiyor...
ben kamyonla yakıt almaya girerdim....600-700 tl lik mazot alırdım...offf bayram ederdim varyaa:flower:
burda da öyle olur umuduyla opet kartımı da getirdim fakat burda da opet yok:salut:
kartımda da 5-6 tl lik puan hala duruyor...
yahu damlaya damlaya göl olur...niye öyle düşünüyorsunki...Ya işte ben çok fazla miktarda benzin almadığım için bana kısa vadede faydası yok ondan gerek duymadım hiç böyle şeylere. Bana desinler 10 Tl benzin al 1 Tl de biz katalım tamam o zaman alırım:cherry: Siz bir seferde yüksek miktarda aldığınız için size yarar ama bana yaramaz ben 3 ay önce motor aldım daha geçen pazar 25 Tl lik koydum gezi için. En yüksek 25 Tl lik aldım yani:cherry:
ama alkol ucuz...70 lik absolute 27 tl :flower:l:
bugün jipe 170 tl lik benzin aldımda...
55 litre....offff....:flower: :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
motorum arabam olmadıkdan sonra zamlı olsa ne olur ucuz olsa ne olurale:
bana faydası olmayan kilisenin papazını döviyim :queen:
170 tl lik benzini de patroncuğumun arabasına aldım...
Full de gaz yağı da koyuyo heralde benzine ya da başka bir şey. Full kimse tavsiye etmiyor.yahu damlaya damlaya göl olur...niye öyle düşünüyorsunki...
full benzinliklerden al bari...%7 daha ucuz...
bugün jipe 170 tl lik benzin aldımda...
55 litre....offff....:flower: :queen:
parasını o verdi...Canım patronun matronun neticede sen kullanmıyormusun![]()
ben ediyorum kardeş...ama ankara-gülveren şubesidekini:mrgreen:Full de gaz yağı da koyuyo heralde benzine ya da başka bir şey. Full kimse tavsiye etmiyor.
gopun gelin gari ::friends:Duydunuz zilin sesini hemen deposundan yakıt çalalım!l:
Bende zam yapıldı diye okudum ama zam sayılmaz o.![]()
rumlar kapıları kapatsa yarın yanınızda oluruz abibize yetişmeniz için çok uğraşmanız lazım![]()
rumlar kapıları kapatsa yarın yanınızda oluruz abi![]()