Benzine bugün de zam yapıldı

hayirli olsun 2.96 oldugunu cok iyi bilirim kıbrıs halki isyan eder 3 e çekerler..birbirlerini cok seven cok kollayan bi millet..2 gün sonra 3 tl ye çekerler

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ulen tam sopalıksın ha... burda 4.730 olmuş sen zamdan bahsediyon :p
ama en kaliteli benzincik Türkiyedeymiş abi...
burdakilerin oktancığı düşükmüş...ayrıca burda 100 kmde 10 litrecik yakan jipcik türkiyede 9 litrecik yakarmış....:queen:
ben de gıbrıslıların yalancıyısım:cherry:

Motosikleti
Tam elimi klavyeye oturtmuştum şakkadanak! Banlanmayı göze almıştım. Ama seni banlamak lazım. 3.06 oldu diye konu açılırmı :cherry:
geri 3 e düşer diyorlar abi :pl:
kurşuna dizin:queen:

hayirli olsun 2.96 oldugunu cok iyi bilirim kıbrıs halki isyan eder 3 e çekerler..birbirlerini cok seven cok kollayan bi millet..2 gün sonra 3 tl ye çekerler
vatandaş 3-5 gün rum tarafından yakıt alır tekrar düşürürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------

Valla Opetten alıyom da artık ne koyuyolar bilmiyorum:cherry: :king:

bari opet kart çektir... 100 tl lik yakıta 1 tl veriyor :king:

geri 3 e düşer diyorlar abi :pl:
kurşuna dizin:queen:

vatandaş 3-5 gün rum tarafından yakıt alır tekrar düşürürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------

bari opet kart çektir... 100 tl lik yakıta 1 tl veriyor :king:
100 Tl yakıta 1 Tl mi çok az yaw. Tek seferde 100 Tl mi alcaz?? oooo ben 100 Tl alcam 1 tl vercek sadaka gibi:cherry:Kendim alırım:cherry: 10 TL deseler yine içim yanmıcak da bu benzinliklerin kampanyalarına zaten mantık teğet geçmiş:cherry:Hani bide olur ya 4. seferde yapacağız tek seferlik 100 Tl lik benzin alışverişinizde 5. 100 Tl den sonra 50 Tl hediye:cherry:Oldu ben şirket değilim ki o kadar benzin alayım :cherry:

Motosikleti
100 Tl yakıta 1 Tl mi çok az yaw. Tek seferde 100 Tl mi alcaz?? oooo ben 100 Tl alcam 1 tl vercek sadaka gibi:cherry:Kendim alırım:cherry: 10 TL deseler yine içim yanmıcak da bu benzinliklerin kampanyalarına zaten mantık teğet geçmiş:cherry:Hani bide olur ya 4. seferde yapacağız tek seferlik 100 Tl lik benzin alışverişinizde 5. 100 Tl den sonra 50 Tl hediye:cherry:Oldu ben şirket değilim ki o kadar benzin alayım :cherry:
öyle değil yahu...
ne kadar alışveriş yaparsan yap %1 ini geri veriyor...
istersen 500 tl lik al 5 tl versin...
10tl lik al 0.1 versin...
bütün harcamaların kartta birikiyor...
ben kamyonla yakıt almaya girerdim....600-700 tl lik mazot alırdım...offf bayram ederdim varyaa:flower:
burda da öyle olur umuduyla opet kartımı da getirdim fakat burda da opet yok:salut:
kartımda da 5-6 tl lik puan hala duruyor...

öyle değil yahu...
ne kadar alışveriş yaparsan yap %1 ini geri veriyor...
istersen 500 tl lik al 5 tl versin...
10tl lik al 0.1 versin...
bütün harcamaların kartta birikiyor...
ben kamyonla yakıt almaya girerdim....600-700 tl lik mazot alırdım...offf bayram ederdim varyaa:flower:
burda da öyle olur umuduyla opet kartımı da getirdim fakat burda da opet yok:salut:
kartımda da 5-6 tl lik puan hala duruyor...

Ya işte ben çok fazla miktarda benzin almadığım için bana kısa vadede faydası yok ondan gerek duymadım hiç böyle şeylere. Bana desinler 10 Tl benzin al 1 Tl de biz katalım tamam o zaman alırım:cherry: Siz bir seferde yüksek miktarda aldığınız için size yarar ama bana yaramaz ben 3 ay önce motor aldım daha geçen pazar 25 Tl lik koydum gezi için. En yüksek 25 Tl lik aldım yani:cherry:

Motosikleti
Ya işte ben çok fazla miktarda benzin almadığım için bana kısa vadede faydası yok ondan gerek duymadım hiç böyle şeylere. Bana desinler 10 Tl benzin al 1 Tl de biz katalım tamam o zaman alırım:cherry: Siz bir seferde yüksek miktarda aldığınız için size yarar ama bana yaramaz ben 3 ay önce motor aldım daha geçen pazar 25 Tl lik koydum gezi için. En yüksek 25 Tl lik aldım yani:cherry:
yahu damlaya damlaya göl olur...niye öyle düşünüyorsunki...
full benzinliklerden al bari...%7 daha ucuz...

Motosikleti
Bu konunun nispet yapmak için açıldığına inanıyorum.Sayın yöneticiler banlayın şu arkadaşı lütfen :)

geçenler de ucuzlukdan nasibimi alayım dedim:thumleft:
ama vişne suyu ile güzel gitmiyordu :p

bugün jipe 170 tl lik benzin aldımda...
55 litre....offff....:flower: :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------

motorum arabam olmadıkdan sonra zamlı olsa ne olur ucuz olsa ne olur:pale:
bana faydası olmayan kilisenin papazını döviyim :queen::p

170 tl lik benzini de patroncuğumun arabasına aldım...

Canım patronun matronun neticede sen kullanmıyormusun :p

Motosikleti
Canım patronun matronun neticede sen kullanmıyormusun :p
parasını o verdi...
arada sırada kullanıyorum ama genelde linklerdeki kamyoncuğu kullanıyorum...
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/97351-yeni-kamyonum.html
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/98214-kamyonumla-88-km-hiz-gecemiyorum.html

Full de gaz yağı da koyuyo heralde benzine ya da başka bir şey. Full kimse tavsiye etmiyor.
ben ediyorum kardeş...ama ankara-gülveren şubesidekini:mrgreen:
1 yıl boyunca fullden fulledim :p hiç bir sorun yaşamadım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------

Duydunuz zilin sesini hemen deposundan yakıt çalalım! :pl:

Bende zam yapıldı diye okudum ama zam sayılmaz o. :p
gopun gelin gari ::friends:
zam sayılmaz da neymiş yaa...önceden 2.95 şuan 3.06....ne oluyor heee::144:: :p

Beyler topluca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidelim doya doya motosiklete binelim :mrgreen: Orada motosikle kiralanıyor mu? :)

Motosikleti
buraya 30 güne kadar vize mize pasaport gerekmiyor...
atlayın gelin motorunuzla 30 gün turist olarak doyasıya gezin...
radarlara dikkat...
gümrük de motorun önüne de bir plaka yapıştırıyorlar...
öyle ankaradaki gibi önde plaka yok diye radarı iplemeyip yardırıp geçmek yok:queen:
en ucuz ceza 200 tl...

sen paradan haber ver abicim...plakasız crf450 kiralayan bir yer biliyorum...

olsun yav kamyonda güzel :p

Buarada kıbrısa vize pasaport istenmiyorsa nasıl giriliyor? Sadece kimliğimle gelsem kabul ediyorlar mı? Birde motosikletle geleceğimiz zamanda pasaport ıvır zıvır istenmiyor mu?

Kısaca şöyle sorayım izmirden kıbrısa motorla geleceğim diyelim vapurları nereden kalkıyor ve yapmam gerekenler neler desem?

yazın akdeniz sahillerinden güneydoğu anadolu tarafına gidesim varda belki yolumun üzerinde bi de kıbrısa uğrarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar