Yaw yine mi diyerekten allah allah nidalarıyla daldım topiğe ama sonra birden sevindim, hocam biraz daha açıklayıcı yaz gözünü seveyim şu başlığı, zam yaptılar sandım bak boş yere bir sürü küfür ettimNeyse birkaç gün sonra yaparlar nasıl olsa, ben önceden peşin peşin küfür etmiş oldum şimdi.
Yaw yine mi diyerekten allah allah nidalarıyla daldım topiğe ama sonra birden sevindim, hocam biraz daha açıklayıcı yaz gözünü seveyim şu başlığı, zam yaptılar sandım bak boş yere bir sürü küfür ettimNeyse birkaç gün sonra yaparlar nasıl olsa, ben önceden peşin peşin küfür etmiş oldum şimdi.
:queen: el emeği göz nuru :cherry: :queen:
[url]http://img407.imageshack.us/img407/816/img123rx.jpg[/URL]
OHHHHHHHŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
cümleten iyi geldi beee
ölmüşlerinin ruhuna gitsin
Yağdanlıkla uğraşma İrfanabi gerçekten şaka yapmıyorum meşeden kendi ellerimle yonttum artık bu resme alışsanız iyi olur çünkü benzin zamlarını pretesto edecek ne dermen kaldı ne hal bende bir resimle kandi cevabımı veriyorum :cherry: ilerleyen karelerde yanına yağdanlık ve vazelinide koyacağım :cherry: :queen:
bu arada ölmüşlerimizin günahı ne abi ??? doğacak olanlar düşünsün :cherry:
Yağdanlıkla uğraşma İrfan
memlekette bu ara birsürü var
bizim sitede bile çoklar yAHU
Yağdanlıkla uğraşma İrfan
memlekette bu ara birsürü var
bizim sitede bile çoklar yAHU
yanlız benzin yazısının üstünde KIRMIZI olan bölge nedir anlayamadım
????????????????????
giriş sınırımı?
bundan sonrası çok acıtır demekmi?
enkalın burasının çapımı?
aydınlat bizide yağlı kazığa oturuken çapımızı bilelim.
::deliir:::thumleft:::xblink::
---------- Mesajlar birleştirildi 26-04-2012 - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 25-04-2012 23:54 ----------
abi düşündüm düşündüm benzini en dibe koymak aklıma geldide orta kısma bir isim bulamadım onuda siz bulun güncelleyelim:queen:
öyle olmaz boş boş sevinmekabi öle bi hale geldikki benzinin 3 lira 3.5 lira olduğu zamanları özler oldum ya :queen:
şuan deseler benzini 3 liraya indiriyoz diye bi sevinmeler bi sevinmeler o kadar yani :mrgreen: