BENZİN ZAMMI

Endonezyada Benzin 0.86 Kurustan 1.06 kurusa yükleseldi diye halk ayaklanmıs zammı geri almıslar Bizim burda 5 Tl ye dayanıcak Adamlar 5 liraya 5 litre benzin alıor biz 5 liraya 1 litre alıyoruz

Yaw yine mi diyerekten allah allah nidalarıyla daldım topiğe ama sonra birden sevindim, hocam biraz daha açıklayıcı yaz gözünü seveyim şu başlığı, zam yaptılar sandım bak boş yere bir sürü küfür ettim:) Neyse birkaç gün sonra yaparlar nasıl olsa, ben önceden peşin peşin küfür etmiş oldum şimdi.

Yaw yine mi diyerekten allah allah nidalarıyla daldım topiğe ama sonra birden sevindim, hocam biraz daha açıklayıcı yaz gözünü seveyim şu başlığı, zam yaptılar sandım bak boş yere bir sürü küfür ettim:) Neyse birkaç gün sonra yaparlar nasıl olsa, ben önceden peşin peşin küfür etmiş oldum şimdi.

Yakındır zam bosa gitmemiş bosver :)

aman nolcak bikaç güne gelir zaten zam alıştık artık, hatta geçen indirim yapmışlar ya zam kesin olur bu aralar biliyosun osmanlı hesabı 2 ileri 1 geri.

Yıkalım, kıralım, dökelim, asalım, keselim belki indirim yaparlar.

başlığı görünce yine mi dedim ama yanlış alarmmış bugün moilden indirimli aldım benzini litresi 4.43 son zamanlarda aldığım en ucuz benzin

aha sil baştan benzin zammı muhabbeti :queen:

ne gereği vardı mevcutlardan birini hortlatıverirdik :cherry:

fiyatı görünce az önce @undocab ile kısa metrajlı bir hayal kurduk ta çok mutluyduk be. bu arada iğneadaya gidip te benzin almayı düşünürseniz tek benzinci petline da benzinin litresi 4.99 ona göre :mrgreen:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Iyıkı bugün almışım ındırımı kacırmadım dıyodum ki küfür le beraber. Neysee

Kocaeli İl Temsilcisi
OHHHHHHHŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
cümleten iyi geldi beee
ölmüşlerinin ruhuna gitsin

abi gerçekten şaka yapmıyorum meşeden kendi ellerimle yonttum artık bu resme alışsanız iyi olur çünkü benzin zamlarını pretesto edecek ne dermen kaldı ne hal bende bir resimle kandi cevabımı veriyorum :cherry: ilerleyen karelerde yanına yağdanlık ve vazelinide koyacağım :cherry: :queen:

bu arada ölmüşlerimizin günahı ne abi ??? doğacak olanlar düşünsün :cherry:

Son düzenleme:
çocuklarımıza bırakacak bir hatıra fotoğrafımız olsun baksınlarda sevinsinler biz eskiden zengindik desinler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi gerçekten şaka yapmıyorum meşeden kendi ellerimle yonttum artık bu resme alışsanız iyi olur çünkü benzin zamlarını pretesto edecek ne dermen kaldı ne hal bende bir resimle kandi cevabımı veriyorum :cherry: ilerleyen karelerde yanına yağdanlık ve vazelinide koyacağım :cherry: :queen:

bu arada ölmüşlerimizin günahı ne abi ??? doğacak olanlar düşünsün :cherry:
Yağdanlıkla uğraşma İrfan
memlekette bu ara birsürü var
bizim sitede bile çoklar yAHU
yanlız benzin yazısının üstünde KIRMIZI olan bölge nedir anlayamadım
????????????????????
giriş sınırımı?
bundan sonrası çok acıtır demekmi?
enkalın burasının çapımı?
aydınlat bizide yağlı kazığa oturuken çapımızı bilelim.

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi

::deliir:::thumleft:::xblink::

---------- Mesajlar birleştirildi 26-04-2012 - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 25-04-2012 23:54 ----------

yanlız benzin yazısının üstünde KIRMIZI olan bölge nedir anlayamadım
????????????????????
giriş sınırımı?
bundan sonrası çok acıtır demekmi?
enkalın burasının çapımı?
aydınlat bizide yağlı kazığa oturuken çapımızı bilelim.

abi düşündüm düşündüm benzini en dibe koymak aklıma geldide orta kısma bir isim bulamadım onuda siz bulun güncelleyelim :):queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
::deliir:::thumleft:::xblink::

---------- Mesajlar birleştirildi 26-04-2012 - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 25-04-2012 23:54 ----------

abi düşündüm düşündüm benzini en dibe koymak aklıma geldide orta kısma bir isim bulamadım onuda siz bulun güncelleyelim :):queen:

Orası ara bölüm olsun
bitti sananalar için haa
şöyle yaz oraya
DURMAK YOK KANDIRMAYA DEVAM.

abi öle bi hale geldikki benzinin 3 lira 3.5 lira olduğu zamanları özler oldum ya :queen:

şuan deseler benzini 3 liraya indiriyoz diye bi sevinmeler bi sevinmeler o kadar yani :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi öle bi hale geldikki benzinin 3 lira 3.5 lira olduğu zamanları özler oldum ya :queen:

şuan deseler benzini 3 liraya indiriyoz diye bi sevinmeler bi sevinmeler o kadar yani :mrgreen:
öyle olmaz boş boş sevinmek
Taklalar atman lazım
amuda kalkman lazımki
sevindiğini bakanlar anlasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar