Benzin zammı protesto...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benzıne daha yenı zam geldı + kopru karayolları + ehlıyet + motortasıtvergısıne buyuk zam 1 hafta ıcınde meclısden gecıyor haberınız olsun.

Hey allahım ne saçma fikirler var buralarda :farao: Nasıl yapıcaksınız anlatırmısınız :silent:

Sen motoruna kaç lt benzin alıyorsun söylermisin, ben söyleyeyim gidip 10 milyonluk alıyorsun adam o 10 milyona muhtaçmı hiç de deil... Düşünsenize istanbulda 1000lerce halk otobüsü minübüs taksiler ticari araclar kamyonlar adamlar akşam oldumu akın ediyor benzin istasyonuna 500-500-500-600 benzin alıyorlar yani hiç hefesinizi kırmak istemem arkadaşlar ama bu konu 100 kere acıldı ve bi 1000 kere daha sizin gibiler araştırma yapmadan açar.. Bravo biraz mantıklı düşünün devenin yanında cüceyiz imkansız denen bir şey var oda budur..

sana katılmıyorum arkadaşım neden mi?
1.otobüs bedavamı taşıyor
2.minübüs bedavamı taşıyor
3.taksi bedavamı taşıyor
4.ticari araç ve kamyonlar bedava çalışıyorda bizmi bilmiyoruz
adı üstünde ticari araçlar yani hizmet karşılığı ücret alan araçlar,ucu yine garibim vatandaşa dokunuyor.
herkes kendi çapınca akaryakıt kullanır ,parası o kadar önemli değil,önemli olan sesin çıkmadıkça zam zam zam yersin durursun;bir gün bakmışsın senin de canın yanıyor dersiniz buralarda hadi pretosta yapalım,o zamanda size derler başka işim mi yok,sizin dediğiniz gibi.ufak, büyük insan elinden geldiğince bu zamlar karşısında bir şeyler yapmalı.zam sadece benzine gelmediki zaten.ama yok benim param çok zam beni etkilemez diyorsanız orası başka tabi.böyle bir şeyler yapmak isteyen insanlara karşı çıkmak yerine yardım etmek bence daha mantıklı,hiç yoktan fikir verilebilir.
bende varım her türlü protestoya ekleyin benide.:cat:

Hey allahım ne saçma fikirler var buralarda :farao: Nasıl yapıcaksınız anlatırmısınız :silent:

Sen motoruna kaç lt benzin alıyorsun söylermisin, ben söyleyeyim gidip 10 milyonluk alıyorsun adam o 10 milyona muhtaçmı hiç de deil... Düşünsenize istanbulda 1000lerce halk otobüsü minübüs taksiler ticari araclar kamyonlar adamlar akşam oldumu akın ediyor benzin istasyonuna 500-500-500-600 benzin alıyorlar yani hiç hefesinizi kırmak istemem arkadaşlar ama bu konu 100 kere acıldı ve bi 1000 kere daha sizin gibiler araştırma yapmadan açar.. Bravo biraz mantıklı düşünün devenin yanında cüceyiz imkansız denen bir şey var oda budur..

komiksin . . .

2djaw7d.jpg

:p

Benzin nekadar su an Tr de? Kac tl?

Bence cok ilginç bi fikir te ses getireceğini düşünüyorum. Olayın mizahi boyutu tüm tvlerde ve halkın dilinde konuşulacagi kesin... Ayrıca motorsiklet bilinci konusundada güzel bi reklam olabilir... Keşke askerde olmasaydim kesinlikle katılırdım...

Bence cok ilginç bi fikir te ses getireceğini düşünüyorum. Olayın mizahi boyutu tüm tvlerde ve halkın dilinde konuşulacagi kesin... Ayrıca motorsiklet bilinci konusundada güzel bi reklam olabilir... Keşke askerde olmasaydim kesinlikle katılırdım...

abi askerdesin nası giriosun ya :D yeni nesil :D saolasın gelemesende aramızdasın..

Arkadaşım sen ne kadar zekisin :silent: İflas ettiremezsinki istesende :mrgreen: Güldürme böyle konuşarak konuştukca dahada çok batıyorsun... İttir bakalım nereye kadar ittireceksin :wiinkk: Kim takar sence bi düşün bakalım :cat:

arkadaşım yaşadığımız ülkede hiç bir zaman olmayan yapılmayan halkın sesini duyurmadığı kendi ezilmişliğiyle daha çok ezildiği bi zamandayız.... önemli olan sesimizi birilerinin bizim hatta 1 tek kişinin bile bir şekilde duyurmasıdır... yani halkın bir şey karşısında memnun olmadığını bi şekilde belirtmesidir.... dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz ama hiç kimse ağzını açıp konuşmuyor birşeyler yapmıyor... ağlamayan bebeğe mama vermezler...... önemli olan 1 avuç insan dahi olsa bundan memnuniyetsizliğini duyurmasıdır.... biz yıllardır susuyoruz sadece memur zammını işçi zammını oda sendikalar sayesinde protesto ediyuoruz.... memlekette seni beni ailemizi tüm sülalemizi ilgilendiren o kadar önemli olaylar cereyan ediyorki vatandaştan 1 kişi bende dahil çıkıp hoppp arkadaş ne oluyoruz biz bu şekilde yaşamak istemiyoruz neden böyle oluyor demiyor... eğmişiz başımızı önümüze önümüze ne korlarsa onu yiyoruz..... adı protesto.... 1 kişi ile 1000 kişi ile farketmez yeterki zamanlama doğru olsun yeterki medyaya duyurulsun......

Son düzenleme:
ormanı yakan küçük bir kıvılcımdır. bunu unutma. halk bu konuda bir hareketlenirse bunun önüne ne asker nede polis geçebilir. bu nedir böyle vermedigini almaya kalkan bir hükümete karşı daha ne kadar beklenecek. yakalım motorları zaten bu zamlardan sonra binemeyiz. evde bir motor var fada olsun böyle eyleme.

arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum protesto edelim bende varım

Toplu olmasada trafikte dolaşırken üzerimize asacağımız dövizlerle dolaşsak nasıl olur. bir matbaa ile anlaşılsa iyi bir sloganla toplu olarak alınacak neticeden daha iyi bir sonuç alınabilir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 PM ----------

Kesin buda yasaktır ama :queen:

Bencde ittirerek protesto çok orjinal bi fikir.yer we zaman belirtilsin katılalım. en azından bizde burdayız deriz.birlikten kuvvet doğar derim.hergün boş oturuyoruz kayıtsız kalıyoruz olanlara.bikerede biz ses edelim.

duysalarda...duymasalarda...

bencede itme fikri güzel arkadaşlar bu protesto gerceklestirelim ama bi maruzatım var ehliyetimi daha alamadığım icin yürüyerrek katılacağım...

bende aynı dertten yakınıyorum arkadaşım.ama buluruz bi hal çaresini artık azmin elinden kurtulamaz :D deilmi?

bende aynı dertten yakınıyorum arkadaşım.ama buluruz bi hal çaresini artık azmin elinden kurtulamaz :D deilmi?

yani azimle .. tası deler :D sonucta ama yapalım yapalım yapalım... benim peder arabayla gideriz diyoo ..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar