Ben de anladım merak etme
Buradan bi cacık çıkmaz,acı gerçekler ....
:rendeer::rendeer::rendeer: Beni sitede tanıyan tanıyor zaten nasıl birisi olduğumu :cat:
Ben de anladım merak etme
Buradan bi cacık çıkmaz,acı gerçekler ....
Hey allahım ne saçma fikirler var buralarda :farao: Nasıl yapıcaksınız anlatırmısınız :silent:
Sen motoruna kaç lt benzin alıyorsun söylermisin, ben söyleyeyim gidip 10 milyonluk alıyorsun adam o 10 milyona muhtaçmı hiç de deil... Düşünsenize istanbulda 1000lerce halk otobüsü minübüs taksiler ticari araclar kamyonlar adamlar akşam oldumu akın ediyor benzin istasyonuna 500-500-500-600 benzin alıyorlar yani hiç hefesinizi kırmak istemem arkadaşlar ama bu konu 100 kere acıldı ve bi 1000 kere daha sizin gibiler araştırma yapmadan açar.. Bravo biraz mantıklı düşünün devenin yanında cüceyiz imkansız denen bir şey var oda budur..
Hey allahım ne saçma fikirler var buralarda :farao: Nasıl yapıcaksınız anlatırmısınız :silent:
Sen motoruna kaç lt benzin alıyorsun söylermisin, ben söyleyeyim gidip 10 milyonluk alıyorsun adam o 10 milyona muhtaçmı hiç de deil... Düşünsenize istanbulda 1000lerce halk otobüsü minübüs taksiler ticari araclar kamyonlar adamlar akşam oldumu akın ediyor benzin istasyonuna 500-500-500-600 benzin alıyorlar yani hiç hefesinizi kırmak istemem arkadaşlar ama bu konu 100 kere acıldı ve bi 1000 kere daha sizin gibiler araştırma yapmadan açar.. Bravo biraz mantıklı düşünün devenin yanında cüceyiz imkansız denen bir şey var oda budur..
Benzin nekadar su an Tr de? Kac tl?
Bence cok ilginç bi fikir te ses getireceğini düşünüyorum. Olayın mizahi boyutu tüm tvlerde ve halkın dilinde konuşulacagi kesin... Ayrıca motorsiklet bilinci konusundada güzel bi reklam olabilir... Keşke askerde olmasaydim kesinlikle katılırdım...
abi askerdesin nası giriosun yayeni nesil
saolasın gelemesende aramızdasın..
Arkadaşım sen ne kadar zekisin :silent: İflas ettiremezsinki istesende :mrgreen: Güldürme böyle konuşarak konuştukca dahada çok batıyorsun... İttir bakalım nereye kadar ittireceksin :wiinkk: Kim takar sence bi düşün bakalım :cat:
ormanı yakan küçük bir kıvılcımdır. bunu unutma. halk bu konuda bir hareketlenirse bunun önüne ne asker nede polis geçebilir. bu nedir böyle vermedigini almaya kalkan bir hükümete karşı daha ne kadar beklenecek. yakalım motorları zaten bu zamlardan sonra binemeyiz. evde bir motor var fada olsun böyle eyleme.
bende aynı dertten yakınıyorum arkadaşım.ama buluruz bi hal çaresini artık azmin elinden kurtulamazdeilmi?