Benzin Zammı İle İlgili Tüm Başlıklar

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
evet arkadaşlar çok düşündüm taşındım ve 8. motorumun honda innova 125 olmasına karar verdim inanın herşeye verdiğim para zoruma gitmiyo şu benzin zoruma gidiyor millet banyo yaparken benim ülkemde altın gibi satın alıyorum ya deli oluyorum artık nerdeyse pompacılar sarraf gibi görünüyor gözüme adamlarda bi hava bi ton güvenlik önlemi 2 saat pompayı açar yok ditdit alarmını açar bekler bu neyaa amerikan filmlerinden avrupada görüyorum adam geliyo kendi alıyo dolduruyo arabasını sonra gidiyo şukadarlıkda benzin aldım diyo herifin umrunda değil bizim burda hava basarken bile lastiklere adamın gözünün içine bakıyolar sinir oluyorum :pr: neyse uzun lafın kısası en hızlı en ekonomik en sağlam makina innovadır agalar.. saygılar sunarım zaten c90 ımın tadı hala damağımda :cat:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
E o zaman simdiden hayirli olsun. Benzin olayi illet birsey, o konuda yerden goge hatta fezaya uzaya kadar haklisin. :)

valla haklısın esasında hepimiz senin gibi yapabilsek keşke :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay be.. depo şimdi 55 e mi dolacak? ulan hiç insafları kalmadı bu ..... yönetici? tayfasının.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Daha da artacak, bunlar iyi günlerimiz. :pr: Yazın 4 liraya çıkar gibime geliyo...

yazıklar olsun bu hükümete

USD/TRY 1 ABD DOLARI 1.3064 1.3127 1.3055 1.3147

EUR/TRY 1 EURO 2.0643 2.0743 2.0629 2.0774

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa yeter bu ne yaa hayvanlık ama bu yemin ediyorum şeytan diyo al eline molotof git sağla benzinliğie eşşooluları yaa

Valla 2,6 ytl oldugunda yuh dedıgım gunler dun gıbı aklımda meger bız sukur edecek mısız haberımız yokmusss....Allah belalarını versın..

amerikadan kaynaklanan bişey arkadaşlar. batmandaa hatırlarsanız bir ilköretim okulunun bahçesinde petrol bulunmuştu ve biçok doğu ilinde yerde de petrol bulunmuştu. noldu? 1hafta sonra haber ört-bas edildi ve haala bilgi alan yok o kuyulrdan. çünkü kapatıldı hepsi; amerika petrol çıkarmamıza izin vermedi :pr:

bu geziyi yaptıgımız gün petrole gittiğimizde şok olmuştuk biz de :)

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/38101-benzin-3-lira-olmus-neyime.html

Son düzenleme:
arkadaslar yapmayın ekonomımız ıyıye gıdıormus ole dıyorlar borclarımız gerılemıs 52 mılyar ytl den 49 mılyar ytl ye ınmıs lutfen bırakında benzın olsun bu kadar:pr: ya adamlar bızle kafa yapıo yok bole ıı ekonomı yok sole ıı dıye...arkadaslar vergı toplıcaz bılmem ne dıye herseye vergı koydular ve delı gıbı artırıyorlar kısacası ol yasama dıyorlar...nese konusacaktım da uyelığım saka olarak deıl hakkaten kapanır...

evet arkadaşlar çok düşündüm taşındım ve 8. motorumun honda innova 125 olmasına karar verdim inanın herşeye verdiğim para zoruma gitmiyo şu benzin zoruma gidiyor millet banyo yaparken benim ülkemde altın gibi satın alıyorum ya deli oluyorum artık nerdeyse pompacılar sarraf gibi görünüyor gözüme adamlarda bi hava bi ton güvenlik önlemi 2 saat pompayı açar yok ditdit alarmını açar bekler bu neyaa amerikan filmlerinden avrupada görüyorum adam geliyo kendi alıyo dolduruyo arabasını sonra gidiyo şukadarlıkda benzin aldım diyo herifin umrunda değil bizim burda hava basarken bile lastiklere adamın gözünün içine bakıyolar sinir oluyorum :pr: neyse uzun lafın kısası en hızlı en ekonomik en sağlam makina innovadır agalar.. saygılar sunarım zaten c90 ımın tadı hala damağımda :cat:

doğru tesbit...ama yie çok farketmez...olması gereken rakam 750 kuruşa inmeliki benzin bi hayrı dokunsun bize...

amerikadan kaynaklanan bişey arkadaşlar. batmandaa hatırlarsanız bir ilköretim okulunun bahçesinde petrol bulunmuştu ve biçok doğu ilinde yerde de petrol bulunmuştu. noldu? 1hafta sonra haber ört-bas edildi ve haala bilgi alan yok o kuyulrdan. çünkü kapatıldı hepsi; amerika petrol çıkarmamıza izin vermedi :pr:

bu geziyi yaptıgımız gün petrole gittiğimizde şok olmuştuk biz de :)

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/38101-benzin-3-lira-olmus-neyime.html

dostum şu an seni evinin bahçesinde petrol çıkartsa devlet ne farkeder...yine %70 vergiyle satmayacakmı...çözüm vergi olayında zihniyetde...

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
dostum şu an seni evinin bahçesinde petrol çıkartsa devlet ne farkeder...yine %70 vergiyle satmayacakmı...çözüm vergi olayında zihniyetde...

Haram zıkkım olsun benzine verdiğim bu kadar vergi. 1 kuruşunu bile helal etmiyorum. Benzin dibimizde fışkırırken, biz dünyadaki tüm ülkelerden daha fazla para veriyoruz. :pr:

Motosikleti
Forza 250
Ben şu yasıma kadar benzinin ucuz oldugu zamanı bilmiyorum ki.
Hangi hükümete yüklenirseniz yüklenin.
Hatta eskiden benzin almak için sıraya giriyormuşsun elinde bidonla.

1 milyonluk benzinin 700 bin lirasi vergi daha ne istiyorsunuz
İngiltere miyiz japonya mıyız.
Hertarafımızdan petrol çıkıyor , hadi diyelim çıkmıyor kardeşim en azından yol masrafı yok , millet denizleri aşırıyor petrol için daha ucuza geliyor.

Of ulen of biz adam olmayız

Ben bisikleti çıkarıp yağlamalara başladım . En azından spor olur :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yaa aslında 50 yıldır pek bişey değişmemiş metehan abinin dediği gibi evin bahçesinde petrol oayının hatırlarsanız zeki alasya metin akpınar ın bi filmleri vardı evlerinin bahçesiden drek benzin çıkıyordu adamlar altın bulmuş gibi ne yapacağını şaşırıyorlardı ozaman bile durumumuz yine aynı alım gücü düşük ama şunuda kıyaslarsa eski amerikan arabaları şimdi olsa kimse binemez orasıda var

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben şu yasıma kadar benzinin ucuz oldugu zamanı bilmiyorum ki.
Hangi hükümete yüklenirseniz yüklenin.
Hatta eskiden benzin almak için sıraya giriyormuşsun elinde bidonla.

Hatta eskiden her arabanın karnesi varmış, ona göre her ay sınırlı litre benzin veriliyormuş. Geçen zeki alasya - metin akpınarın o meşhur filmi vardı, izlerken babam söyledi. :) Güleriz ağlanacak halimize...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar