Benzin Protestosu Tshirti için Slogan Arayışı

Benzin Protestosunun Sloganı

• Kullanılan toplam oy
    128
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zeda motorize07 olarak olmazsa ilk örneği biz yapalım

FutureShock' Alıntı:
Ankette 1. sırada yer alan ve bu son yazdığın çok güzel.

Sticker olayıda çok mantıklı sonuçta t-shirtleri her zaman giyemeyiz ama sticker her an reklam yapar ama kim okur ne kadar etkili olur bilemem.

Genel olarak fikirler çok güzel.Hayırlısı olsun.
Bence de ekstra sticker da yaptırmak gerekir... Nasıl olsa sürekli zam yapılacak :pr: Hen an protesto eder bir durumumuz olur :cat:

beyler aklıma çok güzel bir fikir geldi ama yasal olmaya bilir o yüzden yapamayız.yinede bahsedeyim mesela
1:Benzin canavarı yazıp altında bizim iktidarın resmi olabilir...:)
2: Partimiz ak,benzinimiz pahalı

ayrıca şunuda okuyun derim. daha çok zam gelir
4785064.asp

Son düzenleme:
benimde t-shirtten yana tercihim 1.seçenek ancak sticker içinse "dünyanın en pahalı benzini bu araçta" şeklinde olmalı ki otomobillerimizede yapıştırabilelim:cat:

fromalanya' Alıntı:
benimde t-shirtten yana tercihim 1.seçenek ancak sticker içinse "dünyanın en pahalı benzini bu araçta" şeklinde olmalı ki otomobillerimizede yapıştırabilelim:cat:

Evet benim ilk önerdiğim slogan buydu, ve aynen diğer araçlar da kullanabilsin demiştim.

"DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ BU ARAÇTA" bence de bu şekilde revize edilmeli, ki bizde görenler sorunca, biz de sitenin adresini verip oradan temin edebilirsiniz deriz, t-shirt ve çıkartmaları. Hem böylece siteye de gelir sağlanmış olur. Tabii bu arada cüz'i bir fiyat olmalı ki, benzin protesto edecez diye millete kazık atmamış olalım biz de.:)

Düşünsenize bir sürü otomobilinde üstünde "DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ BU ARAÇTA" bu çıkartmanın olduğunu. Harika olur hakikaten.:cat:

Haydi arkadaşlar başlatalım şu işleri yahu. Piknik işi ne oldu bu arada. Haber bekliyorum olayı basına havale etmek için ona göre.

bu konuyla ilgili motosiklet federasyonu ne düşünüyor arkadaşlar bilgisi olan warmı?

az önce cnbe televizyonunda tüketici dernekleri konf başkanı bi açıklamada bulundu 10 eylülde bütün motorlu araçlar benzınlıkleri felce upğratacak ve belirli bir saatte kontak kapatılacak diyor...
bence organıze hareket edersek güzel bir uygulama olur...

fromalanya' Alıntı:
bu konuyla ilgili motosiklet federasyonu ne düşünüyor arkadaşlar bilgisi olan warmı?

tahminlerime göre TMF' nin benzin ile ilgili düşündüğü tek şey yarışlarda kullanılan yakıtın oktan sayısıdır. onlar sadece yarışlarla ilgilenirmiş, öyle diyorlar.

sticker için, "trafikte bu yazıyı okuyabilecek kadar yaklaşabildiysen ne mutlu sana ki benzin alabilecek parayı bulmuşsun" yazmayı isterdim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
crato' Alıntı:
trafikte bu yazıyı okuyabilecek kadar yaklaşabildiysen ne mutlu sana ki benzin alabilecek parayı bulmuşsun"

Çıkartmanında bu kötülüğü var ama çıkartmada bir birlik sağlanırsa sadece şeklinden tanımlanabilirse yani o zaman güzel olur

Ne zaman kesinlik kazanacak bu iş ?

Tişörtler, stickerlar falan basım işleri ne zaman biter?

Bu işler tamamlanınca ayda 1 TOPLUCA PROTESTO yapılabilir mi mesela?
Ne bileyim otoban ortasında kontak falan kapatıyorlar ya !.. vs.vs.vs. Belki bu çok sert olabilir ama amaçta bir yerlere mesajı iletmekse mübah sayılabilir...

Yoruma açık tabii

Bence daha önce mod'ların önerdiği protesto pikniği yapılabilir, merkezi bir yerde olursa Basını getirmek de kolaylaşır.

Ve Basına da dağıtırız stickerları, gazeteler de tvlerde falan yayınlandı mı? Bu iş tutar. Bi zamanlar Özel Radyolar için yapılmıştı ve herkes antenine siyah kurdela takmıştı. Çünkü basın konuyu işlemişti. Bizim de öncelikle Basına ulaşmamız şart.

McA

Basına bir şekilde ulaştırırız. Fikirler icraata dokulmeye baslandığı an basın takip etmeye baslayacaktır.

Arkadaşlar Alem FM'de Nihat Sırdar'ın da böyle bir protesto eylemi var (her sabah saat 8'de 1 dakika boyunca basılan kornalar gibi; hatta konu ile ilgili çok da güzel görselli düzenlenmiş stickerları da var)
Basın dediniz de onun için söyledim belki iletişim kurulursa birlikte Voltran oluşturulabiliriz.

elay' Alıntı:
Arkadaşlar Alem FM'de Nihat Sırdar'ın da böyle bir protesto eylemi var (her sabah saat 8'de 1 dakika boyunca basılan kornalar gibi; hatta konu ile ilgili çok da güzel görselli düzenlenmiş stickerları da var)
Basın dediniz de onun için söyledim belki iletişim kurulursa birlikte Voltran oluşturulabiliriz.
Güzel fikir bence.. Radyo'dan tepki oldukça etkili olur ki zaten yapıyormuş elay'ın dediğine göre...

Belki ekstra birşeyler yapılabilir... Voltran oluşturmak kolay değil, çook fikir lazım :cat:

Basına ulaşma konusunda ben Voltranın bir kolu olacağımı daha önceki topicte yazmıştım, Orveg ve takip edenler bilir.

orveg' Alıntı:
Protesto Tshirti için Slogan Arayışı
Evet arkadaşlar basılacak Tshirtler için Benzinle alakalı slogan arıyoruz
Hadi beyin fırtınasına...
Anketi açtım ama varsa güzel fikri olan hemen onuda ankete koyarız

ALTERNATİF:

1 LITRE BENZINE 3 YTL VERGİ ÇOK DEĞİL Mİ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar