Benzin Protestosu Tshirti için Slogan Arayışı

Benzin Protestosunun Sloganı

• Kullanılan toplam oy
    128
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GÖKSEL...' Alıntı:
hadi bismillah başlıyoruz gene
yav ne dedik kardeşim ne zaman nerde diyemeyecekmiyiz
büyük harfin bagırmak çagırmakla alakası varsa yazının sonundaki :) GÖRMÜYORMUSUN bagıran adam gülümsermi
polemik yapmaya gerek yok derken polemik çıkartıyorsun farkındaysan
bana
lütfen cevap hakkı tanıyacak cevap vermeyin
adam gibi sordum
gerisi sana kalmış

görüyorum ben merak etme ama forum kuralları büyük harflerle yazmamayı gerekiyor :):p :p :cat: :bounce:

biraz sabırlı olun yahu, t-shirtleri yaptıralım. organizasyonu da yapacağız aaa :cherry: :)

:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
crato' Alıntı:
görüyorum ben merak etme ama forum kuralları büyük harflerle yazmamayı gerekiyor :):p :p :cat: :bounce:

biraz sabırlı olun yahu, t-shirtleri yaptıralım. organizasyonu da yapacağız aaa :cherry: :)

:rendeer:

::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::
bundan sonra böyle bagırıcam hadi anla bakalım ne diye bagırıyorum :)
buna ne kulp takıcan bakalım nedir kardeşim benim senden çektigim

iyi yapın bakalım organizasyonu sonucu bekliyorum merakla

en son aklıma gelen fikir

Tshirt yerine sadece çıkartma yapalım derim.

Buyurun buda benden...

Son düzenleme:

arkadaşlar mailime gelen bir sticker logosunu upload ettim bence bu çok güzel olmuş....

mailime gelen stickerı direk upload ettim dostum ben yazmadım..
ama ilginç tabi sticker yapmışlar yanlış yazılmış...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahanda buda logosu olan çalışma

qweqtt7.jpg

beyler sanırım önde giden slogan sanırım geçilmeyecek gibi dahada fazla uzatmayıp harekete geçelim derim şimdi de tasarım anketini açalım derim tasarımları oraya geçelim

orveg dizayn sticker için olur. t-shirt için karabarmta yazı yapamazlar, çift renk e girer.

Orveg'in dizayn başarılı, t-shirte de tek renk basılır canım tek sorun bu olsun.
Hadi bakalım, iş ilerlemeye başladı.
Bence Orveg'in bu son tasarımı kullanılsın, daha fazla vakit kaybetmeye gerek yok sanırım.

Araç yazılması diğer araç kullanıcılarını da kapsar o yüzden mantıklı.:cat:

orveg dostum, şu çalışmanı bide tek renk olarak, gölgesiz, kabarık olmadan yapsana, görseydik nasıl duracak.
gölgeli olması daha kötü uzaktan okumayı zorlaştırır, harfleri içiçe sokar bence de.

ve pompadaki minik "zam" kelimesi güzel durmamış bence.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
ninya nın fikrini es geçmeyelim herkes tişört almaz belki ama çıkartmaları çoğu kimse alır ve daha çok yayılır ve eline sağlık ninya iyi olmuş. Örneğin 100 tanesi 5 lira olsa ben alırım tüm tanıdığım motorlara da yapıştırırım. Yani çıkartma muhakkak yapılsın tişörtler ise keyfinize kalmış, mesela gruplara yapılabilir. :cat:

ninya' Alıntı:
Tshirt yerine sadece çıkartma yapalım derim.

Buyurun buda benden...

Topic uyuma, protestona sahip çık!!! Arkadaşlar ana sayfa da görünmek gerek ara sıra değil mi? Yoksa başkaları başka yerlerde olayı çarpıtacak haberiniz ola...
Haydi canlanın. :bounce:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
orveg, crato hadiyin arkadaşlar ufaktan icraata geçsek mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben şu kendi tasarımım için bıyıklı fiyat araştırmasına girdim yarın akşam buradan herkese belirtirim uygun olursa sizin içinde bastırırız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak polemik ya da tartışma yapmak istemiyorum ama glock arkadaşı tavrındaki insanlardanda nefret ediyorum...Gidecek biri varsa bu ülkeden senin gibi uyanık geçinen ve de herşeyi başkasından bekleyen tipler gitsin...Şu yazdığın yazı tamamen kişiliğini ortaya koyuyor
ahanda başka birşeyi daha farkettim herleyi(fiyatı yaklaşık 32.000YTL+) ve de vfr 800(23.650YTL)'ü olan bir arkadaş tabi sallamaz seni benzin parası

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Fahiş tüm vergi yükünün garibanın sırtına bindiği durumdan memnun olanlar asıl bu ülkeyi terketsin, ayağımıza dolaşmamış olursunuz. Çünkü senin gibi bezgin bekir formlarında, tuzu kurular bizim önümüzü tıkamamalı. :silent:

orveg kolay gelsin acaba bizim buraya ay sonunda düzenlenecek bir gezi vardı tişörtler o zamana yetişir mi? İzmir mtden çocuklar tişörtümü bırakmış olurlar şu yapıştırmaları muhakkak halledin yav zaten pek büyük para tutacağını sanmıyorum. Bence büyükşehir gruplarından siparişleri alın ve biran önce yapıma başlayın bizde onlar dolaştıkça onlardan alırız. :cat:

orveg' Alıntı:
ahanda buda logosu olan çalışma

qweqtt7.jpg

beyler sanırım önde giden slogan sanırım geçilmeyecek gibi dahada fazla uzatmayıp harekete geçelim derim şimdi de tasarım anketini açalım derim tasarımları oraya geçelim

ben bunu beğendim :cat:

ayrıca dediğine katılıyorum :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar