Benzin oldu 5 TL kimseden ses seda yok !!!!

Benzin oldu 5 tl hatta geçti kimseden ses seda yok farkındamısınız bilmem alıştık tamamen bu duruma geçen sene ise toplanalım protesto edelim üzerine konuşuyorduk sinirleniyorduk rakamı duyunca ama gel gelelim alan razı veren razı kafalarına göre oynuyorlar ediyorlar ne zaman görsem zam zam bizim yapabilceğimiz bişey yok mu dünyanın en pahalı benzinini kullanmaya razımıyız arkadaşlar

tamam anlıyorum ülkenin daha önemli problemleri var o var bu var şu var iyide bu ekonomi bakanıda savaş la ilgilenmiyor ki işini neden yapmıyor gerekli makam , indirim olcuağı yerde düzeliceği yerde tam tersi ekonomi bozuluyor benzin zam yiyor

Bari dinleyelim bu parçayıda bişey yapmış gibi hissedelim

Son düzenleme:
ucuzlasında millet gene borç harç kredi çekip bu yoğun trafiği dahada içinden çıkılmaz hale mi getirsin..

tabi ya benzin ucuzlayınca lpg lerde cıkartılır arabalardan daha hız daha cok kaza demek :)

Bizi çok Sevdikleri için öyle benzin fiyatları. Pahalı olunca ne oluyor, herkes yavaş gidip hayatta kalıyor. Sonra bizi daha çok Seviyorlar

Milletde b.. gibi para var niye ses cıksın ki, parası olmayanın zaten motoru da yok arabası da..

CBF150 kullanan biri olarak benzin fiyatından çok yağ fiyatlarıyla ilgileniyorum. Çünkü benzin yakmıyor, yağ yakıyor.

CBF150 kullanan biri olarak benzin fiyatından çok yağ fiyatlarıyla ilgileniyorum. Çünkü benzin yakmıyor, yağ yakıyor.

Hehehehe :D İstemsizce Çok Güldüm :queen:

Benzin 6 Lira Olmasın Diye Gece Gündüz Dua Ediyorum, 5 Liraya Alıştık Artık Koymuyor :farao:

bir zamanlar 6 liraya yaklaştı o zaman da aynı terane şimdi 5 tl yi geçti yine aynı terane alıştık artık 6 lira olursa motorları yakarız olur biter

Litresi 100 lira olsun katil apaçilerden kurtulalım sadece ihtiyacı olan araba sürsün keyfe yollara çıkıp motorumun üstüne üstüne süren boş adamlar kullanamasın o arabayı.

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
A ke pe ye oy verenlere koymuyordur benzin zammı. Bizim suçumuz ne ? Petrolün varil fiyatı düşerken neden ülkemizde zam üstüne zam yiyoruz ? Çünkü koyunlaştırılmış bir milletiz.
HHHÜÜÜÜLLLLOOOOOĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ.
Bilmem kimin dötünün kılıyık diyenler; kendi dötünüzün kılının üzerine oturamayın inşallah.

AKEPE'lilere benzin zammı koymaz çünkü onlar hep 50 liralık alıyolar. Hülooooooğğğğ

Şu benzine isyan edenlere kıl oluyorum ha..Sene 2009 da gene böyle bi gaza geldi millet göya protesto için

toplanılacaktı tek ben ordaydım motorumda ybr 125 ti:queen: Ondan sonra gördüm bu zam işi .öt işi..Kimse boşuna

ağlamasın..

Bu arada sizde a ke pe li olun bana ordan kart verdiler 2.5 liradan alıyorum :bounce::bounce:

10 lira olsada trafikte araç kalmasa :p cem uzan başa geçsede benzin 1 lira olsa. :D şaka bi yana, 5 lira olunca müdahale ediyorlardı sonra yine 4.99 a düşüyor.

EPDK nın haziran raporundan;

5pmDvz.jpg

raporun tamamı link;
http://www.epdk.org.tr/documents/petrol/rapor_yayin/Tarife_Fiyatlandirma_Rapor_Haziran_2014.pdf

benzinin litresi 21 tl olsa harp çıkar ülkede, nası olsa ben hep 20 liralık alıyorum diyenler o zaman akıllanır belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar