Benzin oldu 5 TL kimseden ses seda yok !!!!

eski bir fotoğrafa baktım benzin 3.65 yazıyordu. o zaman da pahalı diyorduk. şimdiki ile kıyaslayınca benim gariban 125lik o zamanın 1.2 arabası kadar yakıyor.ama gelirim artmıyor bazen düşebiliyor bile. çok gezen birisi olarak benzine verdiğim para arttıkça kendime daha az bira, çerez, kıyafet aldığımı fark ettim .

çok denendi protesto olayı ancak sert bir şekilde trafik kapatmadan boykot yapmadan olacak işler değil bence. tomaların üstüne üstüne sürmek gerekebilir.:) yoksa izin verilmiş alanda 2 bağırıp stresini atınca ucuzlamıyor ne yazık ki keşke ucuzlasa.

%50 sadece filistin için tepki gösterir.
%50 de sadece taksim parka topçu kışlası yapılmasın diye.

Benzin için geriye kaldı %0 . Oda olması gerektiği gibi ortada yok.

Bi ülke vardı zam olunca herkes işi bırakıyor calismiyordu öyle olmak lazım aslında

biz akp ye üyeyiz 2,5 liradan alıoz benzini bol bol gezioz . ekmelemeddinciler düşünsün pehh.

tamam anlıyorum ülkenin daha önemli problemleri var

Dostum bu dünyada sadece tek suç vardır.

Hırsızlık.

"Sadece bir tek günah var, o da hırsızlık. Tüm diğer günahlar hırsızlığın çeşitleri. Bir adamı öldürdüğünde bir hayat çalmış olursun, karısının koca hakkını, çocukların baba hakkını çalmış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeği bilme hakkını çalarsın. Çalmaktan daha alçakça bir hareket yoktur."

Toplumların sağlığının birincil göstergesi hırsızlığa gösterdikleri tahammüldür. Ülkemizin bu hususta nerede olduğunun yorumunu sana bırakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar