Evet diyeceksin arkadasim, sen diyeceksin o diyecek onlar diyecek... Sonucta topluca direnicez. Iyi o zaman sen yat, eglenmene bak, millet dirensin... Sonunda mutlu son, zamlar geri cekildi.... Boyle dusunenlere ancak koca bir "nahhhhhhhh" verebiliriz ha bir %10'a kadar zam =)
Öncelikle üslubuna dikkat et. Yeni üye olmuşsun. Hangi forumlardan geldin bilmiyorum ama burda saygı önemlidir. küfür ve terbiyesizliğin alemi yok.
Bu üslupla yakında banlanırsın sen .
Kendini toplumdan üstün tutan ve topluma neyi nasıl yapması gerektiğini bilgiğini zanneden entel .
Ülkeni sevmeyebilirsin. Dinini sevmeyebilirsin. Bu ülkenin kültürünü de beğenmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın.
Bu ülke ne senin zannettiğin kadar dindar veya muhafazakar ne de koyun .
Sen daha klavye başındaki bir çocuksun. üslubun çocuk .
Onu yapın bunu yapın şunu edin benim gibi olun . herkes benim gibi olsa şöyle olur Peh peh peh :farao:
Büyü de gel .
Daha 18 ine basmamış insanlar bu ülkede yaşları mahkeme kararıyla yükseltilip idam edildi asıldı be .
Direniş yokmuş şu yokmuş ya bi sus allahaşkına sus gerçekten cevap verme .
Örnek verdiğin Yunanlılar Türk topraklarında bacılarını katlederken beğenmediğin Türk dedelerin beğenmediğin Dinin Allah allah nidalarıyla çarpıştı ki sen şimdi oturmuş klavye başında onları aşağılayorsun.