Benzin İle İlgili Herşeyi Değiştirsem Maliyeti Ne Kadar Tutar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Motorum 125 cc Mondial Scooter Sorunun Ne Ve Neyden Kaynaklandığını Bilmiyorum Ama Motor Bayaa Bi Çok Yakıyor Emsallerine Bakıyorum benden kat ve kat daha az benzinliğe gidiyolar yani emin olun test ettim haddinden fazla yakıyor ve ben bu sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum Şimdi Diyelimki Bu Benzinin Yakması İle Alakalı Olan Tüm Parçaları Değiştirsek Yani Benzinin Çok yakmasına neden olabilecek parçaların hepsini sıfırlasam bu sorun çözülür peki ben bu hepsini sıfırlamaya kalksam tahminen ne kadar tutar. Çünki Bu Böyle Giderse Elden Çıkarıcağım Bunu Aldığıma Bin Pişman Oldum Yaa 50cc Motor Vardı Bende 5 Lira Benzin Yani 1Litre Benzin Alıyordum 1 hafta boyunca yetiyodu bana 2 kişi yokuş çıkmasa bile çok tasarruflu motordu bunda 5tl benzin 1 günde bitirmemek için elimden geleni yapsamda (kontağı kapatmak dipgaz yapmamak vs.) motor gine yiyor gine yiyor size sorum bunların tahminen masrafı nekadardır birisi liste ve fiyat yaparsa çok sevinirim tahmini bi fiyat söylesenizde olur yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
100 kmde kaç lt yakıyor?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gaz telin kopuk kalsın. Elinle sürüye sürüye götür az yakar beypazarlı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gaz telin kopuksa seleye bastırarak mı yürütüyosun motoru bizim beypazarlı gibi :cherry: kızlara bi hava atayım dedin motor dağıldı gitti.

arkadaşım dediklerini gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum ne diyorsan açık açık söyle sizin beypazarlı kim nerden biliyim ben ne dediğini gerçekten anlamadım ve o linki ve bu mesajınıda şikayet ettim haberin olsun he bu arada düzeltme yapıyım gaz telim değil km telim koptu yanlışlık oldu arkadaşlar özür dilerim

arkadaşım dediklerini gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum ne diyorsan açık açık söyle sizin beypazarlı kim nerden biliyim ben ne dediğini gerçekten anlamadım ve o linki ve bu mesajınıda şikayet ettim haberin olsun he bu arada düzeltme yapıyım gaz telim değil km telim koptu yanlışlık oldu arkadaşlar özür dilerim
istediğin yere şikayet edebilirsin forum harici bi link vermedim senin forumda bi sürü hesap açtığını tespit etmişler onu yazıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gaz telin kopuk kalsın. Elinle sürüye sürüye götür az yakar beypazarlı.

ya şu beypazarlı denen kişinin linkini atarmısın bende merak ettim doğrusu ortada bir benzetme söz konusu heralde

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

istediğin yere şikayet edebilirsin forum harici bi link vermedim senin forumda bi sürü hesap açtığını tespit etmişler onu yazıyorum.

ya kardeşim senin işin gücün yokmu benle uraşıyosun sana burda laf söylerdimde dua et angaralısın

ya şu beypazarlı denen kişinin linkini atarmısın bende merak ettim doğrusu ortada bir benzetme söz konusu heralde

ya kardeşim senin işin gücün yokmu benle uraşıyosun sana burda laf söylerdimde dua et angaralısın
Oda Angaralıydı :p
Ulen beypazarı06 Ankaralıyım derken bile kendini belli ediyon Angrara diyerek
Siz 2 nizden başka manyak yok çnkü hergün Boş boş konular açarak mt yi kirleten Ayrıca Motorlarınızda aynı Mondial 125 rt ifi beypazarıda Mondial 125 rt idi :p
Adminler bunu görmüyorlarsa Kör olmuşlardır IP den görünüyodur muhakkak
Görünmüyorsa Bile sırf Mt yi girebilmek için acaba ADSL hattınımı taşımış merak ettim
Ama İsterse kendini komple taşısın beypazarı,beypazarıdır işte

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Iki üç üyelik alıpta diğerini tanımıyorum demek moda oldu. Ulan ne boş işlerle uğraşıyorsunuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
doğru söyleyin ama beypazarlıyı hepiniz özlediniz diyimi :D şaka maka bende özledim öldümü ona noldu yaaa

Avatarı değiştirseydin bari :mrgreen:

beypazari-maden-suyu.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar