Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Motorum 125 cc Mondial Scooter Sorunun Ne Ve Neyden Kaynaklandığını Bilmiyorum Ama Motor Bayaa Bi Çok Yakıyor Emsallerine Bakıyorum benden kat ve kat daha az benzinliğe gidiyolar yani emin olun test ettim haddinden fazla yakıyor ve ben bu sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum Şimdi Diyelimki Bu Benzinin Yakması İle Alakalı Olan Tüm Parçaları Değiştirsek Yani Benzinin Çok yakmasına neden olabilecek parçaların hepsini sıfırlasam bu sorun çözülür peki ben bu hepsini sıfırlamaya kalksam tahminen ne kadar tutar. Çünki Bu Böyle Giderse Elden Çıkarıcağım Bunu Aldığıma Bin Pişman Oldum Yaa 50cc Motor Vardı Bende 5 Lira Benzin Yani 1Litre Benzin Alıyordum 1 hafta boyunca yetiyodu bana 2 kişi yokuş çıkmasa bile çok tasarruflu motordu bunda 5tl benzin 1 günde bitirmemek için elimden geleni yapsamda (kontağı kapatmak dipgaz yapmamak vs.) motor gine yiyor gine yiyor size sorum bunların tahminen masrafı nekadardır birisi liste ve fiyat yaparsa çok sevinirim tahmini bi fiyat söylesenizde olur yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler