Benzin gece yarısı zamlanacak

Yaşanmaz hale geliyor artık herşeye zam zam zam.Yakında giydiğimiz dondan bile vergi alacaklar

550610_449347555077947_807885237_n.jpg

Vayy AMK yaaa.. Bu adamlar varya Açık,Mert ve Korkusuz yuhh diyorum başka birşey demiyorum ...

Dipnot : AMK = Açık Mert Korkusuz .

verdiğimiz paralara yazık daha ney istiyosun anlamadım kı bizim tarlalaırımız bize tekrar tapu alma için satıyo sanki gavur devletinden alıyoz bu memleketın topraklarını kımsede hiç bişey demiyo bedavamı kazanıldı bu topraklar....

Yazıklar olsun, ve hâlâ açık ara götürüyor bu hükümet...
Ya oyları sayarken hile yapıyorlar,
Ya millete sus payı veriyorlar,
Yada gerçekten öpen yaranırmış derler ya, o hesap iyi öpüyorlar.. :pr:

En son bana cbf 150 yi sattırıp elektrikli pisiklet aldıracaklar. O olacak. Ulen cbf 150 ile bile gezemez olduk be. Rezilliğin yüz karası.

Benzin pahalı diyoruz buna rağmen bayram gidip dönüş yolculuğu esnasında satılan benzin ve motorinde rekor kırılmış. Bilmem kaçbinton benzin bi o kadarda mazot satılmış, İstanbul' da birinciymiş bu konuda. Kimse (benzin çok pahalılandı, bu bayramda gezmeyelim) demiyorki. Hükümet salak mı! Niye zam yapmasın. Tepkisiz olmaya devam ettiğimiz sürece düdüklenmeye devam.

durmak yok yola devam,hedef 2023!!!ekonomimiz süper gidiyor arkadaşlar neden öyle diyorsunuz!!!

Gelsin anasına satayım gelsin ::deliir:: olsun 5 değil 10 TL olsun ::deliir:: binen binmeyen belli olsun ::deliir::

Ufak bir hesap yaparsak;
15 litrelik bir depoyu fullemek için artık 1.80 lira daha fazla vereceğiz,
1.80 liralık yakıtta Intruder motorum ile yaklaşık 10 km yol alabiliyordum,

...

Şimdi, 10 km boyunca yoldaki tüm direkler alayına... :mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
En son bana cbf 150 yi sattırıp elektrikli pisiklet aldıracaklar. O olacak. Ulen cbf 150 ile bile gezemez olduk be. Rezilliğin yüz karası.

Benzin pahalı diyoruz buna rağmen bayram gidip dönüş yolculuğu esnasında satılan benzin ve motorinde rekor kırılmış. Bilmem kaçbinton benzin bi o kadarda mazot satılmış, İstanbul' da birinciymiş bu konuda. Kimse (benzin çok pahalılandı, bu bayramda gezmeyelim) demiyorki. Hükümet salak mı! Niye zam yapmasın. Tepkisiz olmaya devam ettiğimiz sürece düdüklenmeye devam.

zaman artık senin dediğine gidiyor etemcim için rahat olsun :) artık elektirikli hafif ticari araçlar göreceğimiz zamanlar çok uzaklarda değil lakin bedava , sudan ucuz , ohhh elektirik enerjisiyle yol alacam diye sevinmeyelim, zira bir yolu bulunacak ondanda yerleştirilmesi gereken taşlar yerine yerleştirilecek ,

leee bana ip getirin kendimi asacam arkadaş bun ne yavvvv ...

Yaşanmaz hale geliyor artık herşeye zam zam zam.Yakında giydiğimiz dondan bile vergi alacaklar

almıyorlar mı sanıyorsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

bu hükümet kadar fırsatçı vatandaşını yalvartan,sömüren ve şehitlere tepkisiz kalanını ömrü hayatımda görmedim

Rusya, Venezuella ve İran.. Petrolün pahalı olmasına neden olan 3 şişman adam.. Aslında rezervlerin tükendiği falan yok... Tamamen kağıt üzerindeki ufak oynamalar bizde çıldırma etkisi yapıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar