Benzin gece yarısı zamlanacak

Benzinin litresine 12 kuruş zam geldi. Zamlı tarife bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Bu zamla birlikte İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,47 liradan 4,59 liraya; Ankara'da 4,48 liradan 4,60 lira seviyelerine çıktı.

Motorine de yarın zam bekleniyor.

PETROL FİYATLARI DURMAK BİLMİYOR

Brent petrolün varil fiyatı ise 114 doların üzerinde işlem görüyor.

Analistler, ABD'de azalan ham petrol stokları ve İran'ın nükleer programı nedeniyle Batı ülkeleriyle yaşadığı gerginliğin fiyatlara yön verdiği görüşünde. Tabii bu Türkiye'deki benzin fiyatlarının komşu ülkelerden iki kat fazla olmasına mazeret değil.

Dün akşam depoyu fulledim.
Ancak fullemek marifet olmamalı, elimizden geldiğince protesto edemediğimizi düşünüyorum.
Tüm türkiye 1 gün kontak kapatsa ben o zaman görürürüm. benzin nasıl satılıyor. Kamyon. Taksi, motosiklet herkes bunu aynı anda yapmalı. organize olunmalı bence
Sadece MT ailesi bile bir gün kontak kapatsa yankı yapar kanaatindeyim. Avrupa 2.56 TL den alacak Ben 4.60 alacam. yakacan bu petrol ofislerini alev alev tütecek.
Bazıları bilir. Alem fm de nihat belli saatte kornaya bastırarak ve afişlerle organize ediyordu. Bayağı bir uyarı geldi ama yinede yılmadı. Gerçi bir süredir dinleyemiyorum.
Protesto günleri hala var mı bilmiyorum ama o zamanda ona çok katıldım. helal olsun adama :cat:

Hazır gündem fazlasıyla meşgulken çakıyorlar yine zammı.

Bunlar sanırsam halkın sabrını daha doğrusu ne kadar salak olduğunu test ediyorlar.Bunun başka açıklaması olamaz.

Lafa gelince ekonomi şöyle iyi böyle harika herşey on numara. Pinpon topu üzerinden enflasyon hesaplanan bir ülkede yaşıyoruz. İktidarın satın aldığı medya da ufacık köşe haberleriyle geçiştiriyor benzin zamlarını. Marttan beri benzine yaklaşık 2000 lira para yatırmışım bu ödediğim paranın yarısı haksız kazanç tamamen. Bir de benim gibi milyonlarcası var. Bu paralar kimin cebine giriyorsa çoluğundan çocuğundan çıksın, sakat kalsın inşallah.

Avrupada da o kadar ucuz değil benzin, ülkesine göre 3.5 ile 5 lira arasında.

Trabzon'da 4,49 demek burada 4,61 olacak, zaten 61 bizim plakaya, ona göre ayarlamışlardır.

Yakında 5,61 de olur, 6,61 de. Hakkatten dur denmesi gerekiyor.

Geçenlerde de birisi öyle dedi önce motoru çektim petrole sonra motoru çektim 272 tl benzine para verdim. Daha depodaki benzin bitmeden yeniden zamcık geldi.

avrupa da ortalama 1.5 euro civarında, tabii biz bunu hemen 2.3 ile çarpıyoruz yanlış, adamın para birimi euro 1.5 nerde, 4.5 nerde tam 3 katı fazla para veriyoruz benzine, yazıkkkk....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar