Benzin deposu yaptırmak yada kaynattırmak.

Merhabalar. Honda Transalp XL600V motora sahibim. Motoru aldığımda cafe racerdı. Deposu özel yapım depo, fakat deponun içi komple pas olmuş ve benzine karışıyordu ve en sonunda akıtmaya başladı. Motorun şasesi büyük olduğu için depo bulmak çok zor. Şimdi istediğim tarzda elime bir depo geçti TVS apache 150 modelinin deposu. Boydan motorumun üstüne tam geliyor fakat şase bağlantı yeri çok dar. Bunu genişletecek bir usta arıyorum. İstanbul'da yaşamaktayım. elinin ehli tanıdığınız bir usta varsa paylaşmanızı rica ederim.

allah yardımcınız olsun. artık iyi usta bulmak zor. neredeyse yüzde 90'ı ufak işlerden iyi para kazandığı için kimse bu tarz işlerle uğraşmak istemiyor. hele piyasa da biraz tanınmış bir ustaysa aman aman, nazından geçilmiyor.

hiç sormayın. usta yok cidden yaparım diyende zaten yeni depo fiyatı istiyor. Kesip kaynak yapacak usta bulamıyorum.

Elektroliz yöntemiyle depo temizlik videosu yapan vardı pası da giderir mi bilmem yutuba bak

hocam yorumunuz içi teşekkür ederim, fakat benim depo kullanılmaz halde ve yeni depo yapılması gerekiyor :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

yorum için teşekkür ederim hocam, ama benim depo o kadar kötü halde ki adam olmaz. ondan dolayı yeni bir depo yapılması şart :(

3d yazıcıyla olursa bak ama sıfırını geçer mi bilmem

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

İstanbuldaysan 3d yazıcı kullanan bir yer var yapar mı bilmem

3de yazıcıyla depo olma ki bağlantı yerini sanayide işi kaynak işi olan kişiler tigle yapar. Bu bahsettiğim kaynakçılar demirci değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar