- Katılım
- 12 Mar 2018
- Mesajlar
- 99
Benim Arac32 Kurus Yakiyo
Son düzenleme:
32 Kurus Yakiyo
Orjinal depo ile
https://i.hizliresim.com/2JqkN2.jpg
CG depo ile
https://i.hizliresim.com/VrNLLZ.jpg
Bunu yapabilecek kisiler var midir bilmiyorum açıkcası. El işçiliğim yüksektir (heykel vs yapabiliyorum) ne malzemeler gerektiğinin bilsem yapamaz miyim?
Bunu rahatlıkla yaptırabilirsin (fiber) Antalya'daysan vereyim 1 - 2 numara değilsen de arabalarla yakından ilgilenen bi arkadaşın varsa o muhakkak bitane tanıyodur :mrgreen:
Yapılacağını biliyorum fakat benzine dayanıklı bir madde olarak içini neyle kaplamalıyım bilmiyorum hala.
Yapılacağını biliyorum fakat benzine dayanıklı bir madde olarak içini neyle kaplamalıyım bilmiyorum hala.
ilk sayfadaki videolarını bi tanesinden adam fiberglasstan yapıyor icine epokso koyuyor fakat hangi tür olduğunun söylemiyorYanlış bilmiyorsam yurtdışında plastik benzin depolarını polietilenden imal ediyorlar.Yani tank imal edildikten sonra kaplama yapma gibi bir durum yok.En başta benzin deposunun yapılacağı maddenin benzine dayanıklı olması gerekli.Polietilen saf olarak değil belli işlemlerden sonra benzin tankı olarak kullanılacak hale gelir.Polietilen tank imal eden firmalarla bir konuş derim ama aslı astarını geçer.Orjinal depoyu temizlemek daha mantıklı gibi.
ilk sayfadaki videolarını bi tanesinden adam fiberglasstan yapıyor icine epokso koyuyor fakat hangi tür olduğunun söylemiyor
Bildiğiniz polyester. Epoksi-Benzin ilişkisinde sorun yaşayabilirsiniz ama Polyester-Benzinde yaşamazsınız. Daha önceki mesajda belirtmiştim, yapılacak işlem aslında çok basit ve ucuz.