Son dakika !! Benzine 1,45tl lik indirim geliyor mazota 1,10tl
Malesef güçlü ayakları yere basan ve art niyetsiz neye hizmet ettiği gerçekten belli olmayan muhalif kafası yaşayan ve buna inanan afedersiniz ama dallamalar bitmedikçe bizim de millet olarak derdimiz bitmez.
2005 yılında 1.000.000 TL ile 380 ml benzin alıyormuşuz şimdi 1 TL ile 168 ml alabiliyoruz, durmak yok yola devam diyeceğiz de benzin bitti..
Ben yollara baktığımda benzin altı olmuş on olmuş kimsenin umurunda olmadığını görüyorum. Demekki insanların kazançlarıda artıyor. Kaldıki zaten petrol yakıtları bitiyor. Yakın bir zamanda tüm araçlar elektrikli olunca benzin bedava olur. Tıpkı hazyağı gibi kimse hatırlamaz.
Benzin 5 olsa ne olur 6 olsa ne olır? Aradaki fark depoda on lira oynayacak hesabı zaten yapmıyorum. Motosiklete kaskodan sigortaya kasktan monta zaten anormal paralar ödeyip benzin elli kuruş arttı diye hesap yapıyorsan binmeyeceksin, tepki böyle gösterilir. Benzinin fiyatı bir yana motosiklete dünyanın parasını harcıyoruz. Bakımları bile araba gibi. Zincir temizlemek için bile 400cl spreye 50 tl ödüyoruz. Kilitlere 800-1000 tl oara veriyoruz sonra oturup beş kuruş hesabı yapıp pire için yorgan yakmaya kalkmanın bir manası yok.
Özetle benzine verecek paran yoksa binmeyeceksin bu alete. Motosiklet biraz lüks iş. Hepimiz keyif için biniyoruz.
Tekneye mazot 1 liraymış. Sen yelkenli sporuna yönelde inan mazot gider olarak en sona kalacak. Yakıt dünyanın her yerinde pahalı. Bizde daha pahalı. Abartacak, günlerce ağlamaya değecek bir konu göremiyorum.
Okuyanda adamlar onlarca tırı olan lojistik şirketi sahibi sanacaklar eleştirenleri.
Çok ilginç bir yorum. Akaryakıtlara gelen zamlar sadece bindiğin aracı mı etkiliyor?
Bence 20 lira olsun size özel.
Bugüne kadar benzine gelen zamdan ötürü yaşam kalitesi değişen biriyle hiç karşılaşmadım.
Hani bu kadar eleştiriyi yapanlar iş adamı olsa anlarım. Ama motosiklet zaten en az yakıt tüketimi olan araç sınıfı. Ayda kaç km yapacaksında kaç tl etkileyecek 1 liralık fark?
Öğrenci arkadaşları hariç tutuyorum.
Ne var yani benzine zam gelmişse? Paran yoksa binme arkadaş. Hem benzine zam gelince kime ne zararı var?
Iste bunlar hep... ee şey... tiner? Mi Ne?
Anlamadım bu ne kafası??