benzin alırken dikkat edin

Arkadaslar sevindirici bi haber var.
Firmanın bolge sorumlusu biraz once beni sahsne aradi ve olaya el koyduklarını bunu yapan kisinin de isten atılacagını ve hakkında sorusturma baslatılacagını soyledi. Firma benim gercekten cok
sevdigim bi firma oldugu icin ismini yazmadım. BU cevaptan sonrada zaten guvenim daha da artti. Musterileri olarak zaten bizlerin bu ihbarlarıyla da kalitelerini koruyabilirler. Sonucta her tarafada yetismeleri mumkun degil , o kadar cok serefsiz varki memlekette.

o petrolcülerde daha neler dönüyor.. benim biarakadaş çalışmıştı.. sonra işten çıktı.. haksızlık diz boyu..

Bence gidip şantaj yap 1 aylık benzinimi bedava vermezsen hırsızlığını bütün türkiye duyar de

Bi arkadaşım Ankara'da toptan benzin satan bi şirkette çalışırken gözüyle tanık olmuş, numaratörle oynayıp 1 tonda 2-3 litre eksik benzin verilmesini sağlamışlar. Arkadaşım bu sayede ay sonunda elemanların maaşlarının çıktığını söylüyordu. Başka bi örnek de 2001 krizinden anlatıyım. Yeğenim çok bilinen bir temizlik malzemeleri üreten bir firmada çalışıyordu. Herkese:"Aradaşlar maaşları kriz yüzünden yarıya düşürmek zorundayız" dediler. 1 sene geçmeden tüm şirket arabaları "0"'landı (sıfırlandı-yenilendi)... Bilmez misiniz ki ekmekler belli bir gramdı ve hiçbiri asla o belirlenen grama yaklaşamazdı bile. Yine başka bi örnek daha , bi astsubay arkadaş Hakkari'de kömür-odun sobası almak istiyor. Ama bulamıyor. Çünkü herkes elektrik sobası kullanıyor, bilin bakalım niye ? Bi askerim İstanbul'da koca bir mahallenin elektriği kaçak kullandığını ve sistemi kendinin yaptığını anlatmıştı. BUnun gibi milyonlarca örneği anlatabiliriz. Hepimiz yaşıyoruz çünkü. Bi şekilde hepimiz bilinçli ya da bilinçsiz bu çarkın içinde rol alıyoruz çünkü.

İsmi cismini ver herifin,sen eger bunu gormeseydin bu adam bu ise devam edicekti ve de cok yapmiski devam ediyor yaptigina kim bilir belki de bunu okuyan cogu kisi bilmeden bu tuzaga dusmustur.Soyle ki millet ogrensin bunu ,,siz zannediyomusunuz firma da sanki bilmiyormudur bu isi onada acimicaksin....Yoksa boyleleri kim bilir daha neler yapiyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar