Benzin 30 tl olursa

Tam "Yahu haftasonu gelsin de şuraya buraya gideyim" diye plan yapıyorum, laakkk anında haftasonu öncesi benzine zam geliyor. Sayemde motosiklet kültürü bitecek ülkede, en sonunda niyet edip denize atlayacağım hiç kuru yer kalmasın diye.

Tommygun,sizin bir gurubunuz vardi sanki, sanirim bu surecte hepsi elendi..artik tek tabanca takiliyosun,bence sen de fazla dayanamazsin :)

2023 bir an once gelsin artik, ulkemizde istedigimiz yerde petrol sondaji yapabilecegimiz gunleri iple cekiyorum.

Son düzenleme:
Ben açıkçası bizim motorlardan yakında benzin çalmaya başlarlar mı onun derdindeyim. Düşünsene gece fullüyorsun, sabah benzin ışığı yanıyor.

Kolay yerdeyse yapıyorlar onu benim ful depoyu boşalttılar gittiğim yerde kameradan baktık sonra adamlarda şapka maske var cupla gelip 20 litrelik yeşil metal bidona boşaltıyorlar. Plaka yok yüz belli değil adamları bulamadık. Tavsiyem kolay boşaltılacak gibiyse gezi öncesi geceden fullemeyin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tommygun,sizin bir gurubunuz vardi sanki, sanirim bu surecte hepsi elendi..artik tek tabanca takiliyosun,bence sen de fazla dayanamazsin :)

2023 bir an once gelsin artik, ulkemizde istedigimiz yerde petrol sondaji yapabilecegimiz gunleri iple cekiyorum.

Bizim ağalar işti güçtü bu kış pek motor çıkaramadı, zaten 2 arkadaş motorlarını sattı. Bir ben avare avare geziyorum. Benim için de artık uzun yol kavramı İstanbul Anadolu yakasından İstanbul Avrupa yakasına köprüyle geçip "Maşallah yine kıtaları aştık" demek üzerine kurulu. Bence 2023'te de bizim ülkede maden, petrol, doğalgaz bulmasınlar. Bulsalar da üstünü örtsünler. Ne zaman birşey bulunsa, bulunan şeye zam geliyor.

Yalan söylemeyeyim, "AKParti'ye oy verdim ama şimdi pişmanım, keşke vermeseydim, açız" diyenleri gördükçe ayrı bir keyifleniyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

Sarayın itibarından kuruş tasarruf yapmayan hükümet, her gün geçtiğim tüneldeki ampulleri düşük watt'lılar ile değiştirmiş.

250'likleri 20 bin liradan almaya hazır mıyız diye başlık vardı eskiden.
o geldi aklıma nedense...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FM3ejL5XsAsNSQw

Motosikleti
D400

2015'de acılmış 2016 için denilmişti o konu, hatırlıyorum.
Dediği gecikmeli olarak 2018de gerçekleşti de 2022'de 100bini geçeceğini konuyu acan bile öngörmemiştir :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------

Dediği gecikmeli olarak 2018de gerçekleşti de 2022'de 100bini geçeceğini konuyu acan bile öngörmemiştir :D

Çözüm basit sigarayı bırakıp sigara parasına haftalık 1 depo benzin alıp yine gezmeye devam edeceksiniz.Günlük 1 paket sigara parası haftada 1 depo benzin ediyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------

korkuyorum arnidol :)

Çözüm basit sigarayı bırakıp sigara parasına haftalık 1 depo benzin alıp yine gezmeye devam edeceksiniz.Günlük 1 paket sigara parası haftada 1 depo benzin ediyor.

Blue ben sigara içmiyorum, senin motor da benzin yakmıyor zaten. İban vereyim de aradaki farkı gönder bana, gezmeye devam etmek lazım.

Blue ben sigara içmiyorum, senin motor da benzin yakmıyor zaten. İban vereyim de aradaki farkı gönder bana, gezmeye devam etmek lazım.

Elbette süper olur,ama ben kendimde uyguladığım şeyi yazdım zaten,15 sene oldu sigarayı bırakalı, hem motorumu yeniledim hemde binmeye devam ettim.şu an paketi 24 TL içmeye devam eden arkadaşlara tavsiyemdir.

Motosikleti
D400
korkuyorum arnidol :)

üzülerek söylüyorum ki artık birşeyleri kısmaya alıştım, yavaş yavaş hayatta kalma haric ekstra harcamaları kısmaya başladım.
Motosikleti değiştirip bi 2006 dl650 alasım vardı, ondan da vazgeçtim.

birşeyleri kısmadan istediğimizi yapabilmek isterdim. kader.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Elbette süper olur,ama ben kendimde uyguladığım şeyi yazdım zaten,15 sene oldu sigarayı bırakalı, hem motorumu yeniledim hemde binmeye devam ettim.şu an paketi 24 TL içmeye devam eden arkadaşlara tavsiyemdir.

Ben motora Givi yan çanta demirleri ve Kappa K33N sert yan çantalar almak için sigarayı bırakmıştım, yaklaşık 7-8 ayda kendini amorti etti. Halen içmiyorum ve tekrar başlamayı da hiç düşünmüyorum...

Sonra? Başka bir şeyi bırakacaksınız. Sonra başka bir şeyi.
Çözüm basit. Bir şeylerden kısmak zorunda kalmadan lüks değil ama refah içinde yaşamamızı sağlayacak birini seçeceksiniz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Konu o değil ki ?.. Neden yanlış yönetilip alışkanlıklarımızdan vazgeçelim?..
Bu gün sigara , yarın ?...
En son ?..

Motosikleti
Yok
Ulen polemik olmasin diye yazmadim ama sagolsun arkadaslar yazmislar. Ben niye kotu yonetilen ekonominin sIkIntIlarini yasamamak icin bir seylerimden surekli feragat ediyorum?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar