Benzin 30 tl olursa

Petrol 110 dolari da gecmis arkadaslar :(

İnsanlar iyi dayaniyor valla,ben sahsen motora binmek yerine gidip temizliyorum,surmek kadar olmasa da bir rahatlama sagliyor..

fikrofiber bezin girmedigi yer kalmadi motorumda, piril piril oldu kerata.

Sureceksem de sehir icinde falan 5.vites de dolasiyorum(2000 rpm) tabi cok ufak dokunuslarla gaz veriyorum,motora zarar vermek istemem.

İnsanlar iyi dayaniyor valla,ben sahsen motora binmek yerine gidip temizliyorum,surmek kadar olmasa da bir rahatlama sagliyor..

Sureceksem de sehir icinde falan 5.vites de dolasiyorum(2000 rpm) tabi cok ufak dokunuslarla gaz veriyorum,motora zarar vermek istemem.

5. Vites 2000 rpm iyiymiş kanka. Hayırlı sürüşler.

Motosikleti
D400
yok mu söyle 100 km de 1.5 litre yakan bir alet ,onu alalım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Motosiklete binemeyecek duruma gelmeniz ya bir sınavsa ? Siz bu sınavı hakkıyla vermek istemez misiniz ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fakirlerin ayrıştırılıp, gerçek zenginlerin (ben gibi) motosiklete ve otomobile ferah ferah binebildigi psikolojik sınırın 50 TL/Litre oldugunu dusunuyorum.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Varil 110$ i geçmiş de asıl sorun geçen s ne 7 TL olan doların faiz enflasyon ilişkisi ile nasıl günümüzde 14 TL olduğu, bir zaman ahkam kesen bir güruh vardı, kayboldu gittiler, onlar olsa ne güzel 7 TL den 14 TL yapan hükümetlerini bize överlerdi, şuan ekonomi dehası sayesinde maksimum 8-9 TL ye alacağımız yakıt 20 TL'ye doğru alamayacağımız yakıt olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Motosikleti
Ns200
Uzun zamandır işe git gel harici binmiyorum. Onda da benzin maliyeti toplu taşımadan biraz fazla olduğu için takmıyorum, günlük 1saat civarı zaman tasarrufu kar sayıyorum. 4bin devir civarı fıtı fıtı gidiyorum. 20 de olsa gideceğim 30 da olsa gideceğim. 1000lik motosikletlere binenler düşünsün :)

Memleketin hali iyi dediklerine göre benzin fiyatının artması iyi bir şey demek ki. Umarım daha da artar.

Motosikleti
Yok
İroni olabilir ama gerçek bir durum. Bu zamlar nedeniyle ciddi anlamda olay böyle olmaya başladı.

Gerçek olan birşeyin ironisini yapmak pek hoş olmuyor (50 tl olması değil pahalı olması üzerine yorumladım)

Ironi dedigin seyi yapmak icin gercekligini sorgulamak mantikli degil. Her sey ile ilgili ironi yapilabilir, insanlar uzulecek diye espri/ironi/saka da mi yapmayalim?

Pahali ise pahali banane, ben mi oy verdim ekonomiyi bu hale getirenlere, tabii ki billur gececegim.

Temel olarak dogu toplumlarinin sorunlarindan biri de bu, yok maneviyatla dalga gecilmez, yok makamla dalga gecilmez, yok hastalikla dalga gecilmez. Gecilir abicim, her sey ile dalga gecilir. Yoksa kati, ruhsuz, birbirine katlanamayan bok gibi insanlar haline geliriz. Birbirimizle sozlerle dalga gecemedigimiz icin surekli fiziksel kavga cikiyor zaten.

Son düzenleme:
O değil de bu brent petrol nedir ya bilen varsa geri zekalıya anlatır gibi anlatsın. Kaç litre bu brent?

Brent ismini tuttum. Yarın benzin istasyonu açarsam adını brent petrol koyacağım.

Yarın yine büyük zam var. Muhtemelen 20 olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar