Benzin 3.99 TL

Bu sabah işe giderken benzin göstergenin yanıp söndüğünü farkettim ve hemen bir full istasyonuna çektim 10 tl'lik yakıt almayı düşünürken aman tanrım!! o ne 3.99 dedim doldur,şu seçimlerin tarih aralığını kısaltsalar ya herkes için en hayırlısı olucak sanırım ....

Ya bu Full istasyonlarındaki kampanyalar çok dikkatimi çekiyor. Gece 12'den sonra %2 indirim ve depoyu fullediğinizde %5 indirim gibi şeyler duyuyorum ama hiç benzin almam gerektiğinde denk gelemedim.
olayın aslı var mıdır bilen var mı ?
:silent:

indirim olmadı malesef
full istasyonları sürekli indirimli satar benzini arkadaşın dediği gibi :)

indirim olmadı malesef
full istasyonları sürekli indirimli satar benzini arkadaşın dediği gibi :)

yakıt kalitesi ne derecede acaba ?
DarkArchAnGeL'ın yazmış olduğu birim fiyat ile, yarım litre kâr oluyor 1 depoda, bence gayet iyi:cat:

En son kullandığımda kalitesiz bir yakıtı vardı. Oradaki rakamlar ticari oyundan ibaret bana kalırsa.

aynı şekilde star pet var. ilk açıldığında 2.99 dan benzin satıyorlardı. şu anda 3.99 civarında.

aynı şekilde star pet var. ilk açıldığında 2.99 dan benzin satıyorlardı. şu anda 3.99 civarında.

Starpet'e hiç denk gelmedim ama Full bir kaç yerde gördüm.

bi denemkte fayda var, dip yaptıktan sonra bir kaç litre ile bakmak gerek:silent:

bence 3 5 kuruş için deyecek bişey deil yani

biraz araştırdım zatn haziran aylarına doğru bi indirim bekleniyor
nerden baksanız 20firmaların karını düşüreceklermiş kr. felan inecek gibi gözüküyor

firmanın kar markajını düşüreceklermiş

bence 3 5 kuruş için deyecek bişey deil yani

biraz araştırdım zatn haziran aylarına doğru bi indirim bekleniyor
nerden baksanız 20firmaların karını düşüreceklermiş kr. felan inecek gibi gözüküyor

firmanın kar markajını düşüreceklermiş

Sayın Bakanımız, bu Pazartesi için "Benzinde 16-18 kuruş indirim olacak" dedi ama hava....

Seçim zamanı bir indirim yapılır, ama sonra :queen::queen::queen:

seçimde iktidar değişmezse eylül - ekim gibi benzin 4,5 lira; 2012 başında da 5 lira civarı olacak.

bu mesajımı saklayın.. :)

seçimde iktidar değişmezse eylül - ekim gibi benzin 4,5 lira; 2012 başında da 5 lira civarı olacak.

bu mesajımı saklayın.. :)

Saklamaya gerek yok, planları çoktan yapılmıştır bu işin.
2 ileri 1 geri mantığında ilerliyorlar zaten :pr:

full ün benzinini 3-4 kez kullandım,
makinanın performasında biraz farklılık oldu tekrar shell e talim.

kısaca "ben" tecrübem neticesinde shell benzini ile arasında fark olduğunu düşünüyorum ve bu sadece fiyat farkı değil.

benzinin ilerleyen zaman içerisinde daha pahalı olacağını tahmin etmek için nostradamus olmaya gerek yok,

aklı olan bunu zaten anlar.

gerisi hava cıva .....

daha 20 dk önce shell den aldım 10 liralık litre fiyatı 4 13 dü bize denk gelmez:mrgreen:

Ben Total ve PO'dan aldığım benzinlerde 10-15 km daha fazla yol gittiğimi söyleyebilirim.
En son Shell'den aldım, 283km/14,5lt ile...
Totaldan aldığımda ise 109km/5,4lt
Tabi şehir içi kullanımı, düzensizlik olabilir ama havalar kendine gelince deniyeceğim =)

Starpet'in vizyonu; herzaman piyasadaki benzin fiyatının %8 ucuzuna satmakmış diye duymuştum. o sebepten indirim oldukça orada daha fazla indirliyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Full her zaman %7 indirimle satıyorum diyor ama normalde 4,13 TL olan benzini 3,99 TL'ye satıyor. Bu da %3,5 indirim yapar. %7 olsa benzin fiyatı 3,85 TL olması gerekir. %7'yi ben mi göremiyorum?

önümüzdeki hafta ikisinden de 5'er lt alıp bakmak lazım :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Full her zaman %7 indirimle satıyorum diyor ama normalde 4,13 TL olan benzini 3,99 TL'ye satıyor. Bu da %3,5 indirim yapar. %7 olsa benzin fiyatı 3,85 TL olması gerekir. %7'yi ben mi göremiyorum?

dikkat ettiysen reklam panosuna, ufak bir yazıyla .. ye varan indirim diyor. evet yüzde 7 indirim yapıyor ama lpg ye.
full un sahibi arbella makarna.
benzin ve diğer ürünlerini kimyasal bir analize tabii tutmak lazım derim.ha bu arada son satıcının da dürüstlüğü çok büyük etken yakıt kalitesinde.

ben geçen full den lpg aldım, almaz olaydım, stop etmeyen aracım yoğun trafikte birkaç kere stop eder duruma geldi, gaza asılınca düzeldi, oktanı mı düşük yoksa birtakım katkılar mı eksik bilemiyorum ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar