Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aaaaa geyik olurmu hic yaa! Hayatinin en onemli ya ilerde en korkunc yada en bahtiyar gunleri olacak teklif bu! Geyik olur mu hic yahuu!
Ben bilmem Semih su an samimiyetle acik ara birinci, Bide birisi pankartlara yaziyodu o da sovsal olarak birinci sirada... Siz devam edin ben yilin evlilik teklifleri degerlendirmesi yazicam en sonunda
alestevardiya yapma ya o kadar etkileyici mi olmuş? Daha neler var bende çok ormantiğimdir . CBR1000RR geyik ha? Yazıklar olsun masum kızların hayalleriyle oynamaya utanmıyor musun? Heaaa :salut: cıks cıks cıks ...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boşverin gelin çıkalım dağa bayıra yaylaya yakalım mangalı açalım rakıyı ne işiniz var R5 te otobanda R6 da olm hayat kısa deymez bir kıza yok uymadı......
CBR1000RR olm ne R6 sı len ben zengin jojumuyum . Hysoung Gv 650 alıcam Allah kısmet ederse, EgeKnn ayıp ettin gel sen Antalyaya mangalda yakarız. Dağ bayır bizden, mangalı yapmak senden yiyiciyiz bi abi :cherry:. Neyse ben eve gidiyorum yarın görüşürüz ...
dur bende yazayım barı hazırlıklara basladım tek tas yuzugu de aldım tabı aksam hıc beklemedıgı bı saatte gıtım yanına atladık motora once gazladık bıraz sonra halıc koprusunun ustunde motor bozuldu deyıp durdum en sevdıgım seyler buydaydı cunku denız ruzgar motorum rahmetlı babamın mezarı tam karsımdaydı tabıkı sevdıgım kadında once panıge kapıldı yolda kaldık dıye sonra tekrarladım herseyı sevdıgım her sey burda allahım babam denız ruzgar ve motorum sahıttırkı senı sonsuza denk sevecegım benımle evlenırmısın ve yuzuk sok oldu aglamaya basladı ve kabul ettı sonra gazlamaya devam soz nısan falan derken ıkı once ayrıldık o sımdı evınde ben dısarlarda motorumda yok artık ulen ne oluyo be ben hala cok sevıyorum ama yurutemedık ıste neyse yenı motorumu hayal edıp sakınlesmeye calısıyorum ve kısa zaman sonra yolarda bulusmak uzere............r:
yaa ben ayrıldıgım kısıyı hala sewıyorum oda benı sevıyor emınım (sormayın uzun hıkaye anlatamam sewıyo ıste:salut: ) ama tekrar soramıyom bır daha baslayayım dıe ben hatatta evlenme teklıf edememr: