Benimle Evlenir Misin?

:cherry: aklıma çocukluk aşkım geldi bir anda
Özge teyzemin arkadaşının kızıydı bende devamlı teyzemle gezdiğim için görüşüyorduk birgün onların evde çizgi film izleyip süt içerken:) 'Özge benimle evlenir misin?' dedim. sonuç yüz kızartıcı oldu tabii kız hemen annesine gidip 'Aydın benimle evlenmek istiyor anne' dedi kadıncağız hep beni görünce damat gelmiş derdi sonrası heder oldu tabii en son lisede beni tesadüf eseri görüşünce bana ABİ dedi :salut:
nerden çıktı bu teklif bir anda beni maziye sürükledi :)
şuan için teklif konusunda bir düşüncem yok ama zamanı gelince düşünürüm galiba
bu arada kadın erkek eşit derler nedense hep düşünmesi gereken erkek olur ya bir günde bir kız çıksa benimle evlenir misin? dese ne olurdu ya

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aydın'ım canım benim, hiç kafanı takma sen. Askerliğini bitir önce, sonra gider kaç paraysa alırız sana bir hatun. Öyle teklif filan uğraşma hiç:cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Geleceğe baktığımda yaşlandığımı ve çöktüğümü görüyorum ama o kadar mutluyum ki çünkü yanımda yaşlı bir kadın daha görüyorum. O gelecekten geçmişe bir perde açıyor ve gülen yüzlerimizin arkasındakini öğrenmek istiyorum, dolu dolu, saygı, sevgi, hoşgörü, dürüstüklük duygularının ölmediği bir yaşam, uzun yollar, tatlı anılar ve iki sevgi dolu yüreğin bir araya gelerek dünyaya getirdiği eşsiz güzelliğin bize tekrar çocuk tadında torun sevgisini yaşattığını görüyorum. Geleceği görmek imkansız mı? Ben sana her baktığımda geleceğimi görüyorum. Bu güzel geleceği benimle paylaşmak ve yanımdaki mutlu ihtiyar kadın olmak ister misin? "Mutluyuz" plakalı beyaz bir arabada benimle geleceğe yolculuk eder misin?

Gibisinden bir evlilik teklifinde bulunurdum sanırım. Tabii üzerinde çalıştıktan sonra çok daha güzel olabilir ama önemli olan üzerinde çalışılmış bir teklif yerine o anda ağızdan ve gönülden dökülenleri söylemek daha doğru olur sanrım ...

Eyong' Alıntı:
Aydın'ım canım benim, hiç kafanı takma sen. Askerliğini bitir önce, sonra gider kaç paraysa alırız sana bir hatun. Öyle teklif filan uğraşma hiç:cherry:
BBRR de devamını getirmiş...
ben anlamadım bu şaka mı ?
marketten bişey alıyomuş gibi olmuş.
bence hoş olmamış hatta hiç olmamış.

trenox saka saka... :mrgreen:

Metal sefgilin duymasin !! Korkarim ben, kiskanclik krizine girmis bir kizdan daha tehlikelisi yoktur! :p

alestevardiya' Alıntı:
trenox saka saka... :mrgreen: :p
bunu sen mi soyluyosun :silent:
bence güzel bi şaka değil neyse sadece bir eleştiri sonuçta.
bakış açısı her zaman değişir tabi ki...

Motosikleti
Su Motoru
Valla Aleste görürse çok başım ağrıyacak ama güzel bir espiriydi :cherry:. Neyse şakadan anlar benimki hem uzun süredir siteye giremediğim için o da artık yazdıklarımı okumuyor :p, yani kontrol altında değilim uzun bir süre :wiinkk: ...

Eyong' Alıntı:

abi ya beni satın en iyisi askerlik bitince :cherry:
içgüveysi gitmeye razıyım ama bir evin bir kızı olucak (tamamen duygusal)
ama evlenme teklifini kız yapıcak ok mi? :wiinkk:

Hele evlenmeye uygun bir kız bulam..:pale:

Teklif işi kolay.:cherry:

Çözüm : Siteye bir topic açarım.Zaten kopyalar gelir..Uygulama ; işin en kolayı.:queen:

Motosikleti
Su Motoru
Benim teklifimin telif hakları sadece bana aittir eğer kullanırsan tazminat talep eder donuna kadar alırım :cherry: ...

Motosikleti
Su Motoru
CBR1000RR kıskandın mı? Sanada güzel sözler söyleyebilirim. İltifat etmekte üstüme yoktur, mesela bir örnekle bunu kanıtlayalım; CBR1000RR çok iyi motosiklet kullanıyorsun, sanki yolda değil havada süzülen bir kartal misali gidiyor şahin gibi kıvrılıyorsun. (Bilirsiniz ki iltifatlar yeri geldiğinde gerçeği yansıtmasada karşıdakini sevindirir :p) Oldu mu :p? alestevardiya bana kazma demek istiyor sanırım :silent: :cherry: ...

oldu canım sende yerden yere vurdun beeee olum bi gün senle kapışıcam inşallah ozaman bu iltifatları ciddi ciddi sölicen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bukadar teklif var lemm hala iki göbek atamadık bi düğün yapında oynıyalım beeeeee :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar