Benimle Evlenir Misin?

Yaş kemale gelince evlendiğim için red şansını hiç bırakmadım. Hanım üniversiteyi kazanmıştı. Kendisi komşunun kızı olur. Tebrik ederken "okul bitince ne yapacaksın?" dedim. "İşe girip sonra da evlenirim " demişti. Ben de; "O zaman evleneceğin kişi inşallah ben olurum" demiştim. Oldu. Ama hazırlık dahil 5 sene sonra, 36 yaşıma girmiştim evlenirken... Sonuç: HARİKA

Süper Moderatör (BBRR)
aleste bide merak ettim ilanla koca aranıyo gibi olmuş :p

adayların ....... nolu telefona şahsen başvurmaları rica olunur....:mrgreen:

Baris Abi, yoookk canimmmm... Kapida bi kuyruk varda, hangisi daha iyi teklif edecek, sitedeki arkadaslarimizin ortalamasinin ustunde mi yoksa altinda mi kalacaklar onu arastiriyorum sadece! :queen:

Hebelek, gubelekkkk!!! :thumright

Ben olsam, eşim olacak kişinin hergün yürüdüğü yollara bez afiş asardım...

İlk afiş ; Aşkım, canım, hayatımın güneşi seni çok seviyorum...

İkinci afiş : Valla çok seviyorum kız, ölürüm senin için ölürüm...

Tabi bu arada benim olduğumu bilmediği için şöyle düşüncek kendisi, ya keşke bu Bülent olsaydı ya ne güzel olurdu ama nerde bizim öküz horul horul uyuyordur şimdi der, içinden :queen:

Üçüncü afiş : Bana öküz deme bir daha lütfen... :queen:

en son da karşısında kocaman bir bilboard , içinde kalp ve ikimizin resmi , en üstte benimle evlenirmisin aşkım yazıyor ve altta bir ok var ve ok'un ucunda kırmızı güller hemde hollanda gül'ü (eşşek kadar) var , o da gülleri almak için yanına geldiğinde bilboardın üstünden sarkan bir kırmızı kurdele ve ucunda yüzük he he he he...

Sonra ben yanına geliyorum ve hanımefendi, Beni rezil ettin , allah belanı versin diyip , tokadı yapıştırıyor ve kabul etmiyor...:queen:

Son düzenleme:
Ben de yekten "Sıkıldım artık çıkmaktan. Kasım ayında evlensek sana uyar mı?" diye sormuştum. Hatice de "sanki başımız göğe erecek. Evlenelim bakalım ne olacak sa..." demişti.
15 yıl geçmiş aradan, iki oğlan büyüdü kocaman oldular.
Hala en iyi arkadaşım, sırdaşım Hatice. Başımız göğe ermedi ama heyecanımız aynen duruyor.
Gökten üç elma düştü sana, bana, ona. Darısı bekarların başına, biz çıkalım kerevetine....

sevdim ben bu topiği, başka başka bayanlar dan görelim ... bayanlar siz ne yapardınız yada size ne yapılmasını isterdiniz, ip ucu verin de ona göre erkekler olarak hareket edelim... :))))

benden bi çocuk yapmayı istediğinde bende aynı şeyi istiyosam...
kadın:-senin çocuğumun babası olmanı istiyorum...
ben:-e evlenelim o zaman...yarın gün alırım...
kadın:- eheheh tamaaammmm
ben:-çocuk içinde gün almam gerekiyo mu:bounce:
kadın:-yooo,bu gün gayet ii bence kikikiki
ben:-:cherry: seni seviyorum....

Eeevet fikrimi aciklamam vaktidir heralde:

Basitten basliyim sok etkisi yaratmasin :)

1) Guzel bir yemek yenir. Erkek buranin meshur bir tatlisi var der Garsonu cagirip "De marry dolapi" der (ismi attim tabii) Hanu su zengin yemekleri demir kapakli bir tabakta gelir ya oole bir tabak gelir. Kiz kapagi acar icinde bir "Tek Tas Pirlanta" O anda garsonlar siraya girmis, herbiri sirayla birer beyaz gul verirler kizin eline.. En son oglan masanin altindan bir kirmizi gul cikarip, "Benimle evlenirmisin" der...

Arkasi yarin...

alestevardiya' Alıntı:
Eeevet fikrimi aciklamam vaktidir heralde:

Basitten basliyim sok etkisi yaratmasin :)

1) Guzel bir yemek yenir. Erkek buranin meshur bir tatlisi var der Garsonu cagirip "De marry dolapi" der (ismi attim tabii) Hanu su zengin yemekleri demir kapakli bir tabakta gelir ya oole bir tabak gelir. Kiz kapagi acar icinde bir "Tek Tas Pirlanta" O anda garsonlar siraya girmis, herbiri sirayla birer beyaz gul verirler kizin eline.. En son oglan masanin altindan bir kirmizi gul cikarip, "Benimle evlenirmisin" der...

Arkasi yarin...

ultra klişe :)
televizyonda klişe şeyler izleye izleye insanların romantizm duyguları da standartlaşmaya başladı. asla klişe birşey yapmayacağım. hele öyle planlı klişe birşey hiç yapmayacağım. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fazla konuşma kız seni alacam ve benim karım olacaksın oookaddar:queen: 22 yıl geçti abow.

Tamam simdi artik icimdeki Derya yi cikarmanin zamani geldi.
Tarifi veriyorum.
Bir adet sevgili bulunur, hayat gecirelecek kadar sevilir.
Bu sevgiliyi Cross yapmak icin daga cikmaya ikna etmeniz gerekiyor. Kiz benim gibiyse baliklama atliycaktir zaten Cross olayina :D
Dag tas bayir gezilir, cok eglenilir vee bir yerde lastik patlar!(Tabii burda caktirmadan sondurmeniz gerekli lastigi) Sonra camur icinde sevgiliye bakilir. Lastigi sokelim elimize alir bir motor gider geliriz denir. Ve sevgiliyle beraber lastik sokulmeye baslanir. Sevgiliye "Askim surdaki segmani cikarirmisin? Aman dikkat et o yamulursa ayvayi yeriz dikkatli cek..." denir. Ask, ordaki segmani tutar ceker aaa o da ne bir yuzuk!! (bu sefer tek tasi yok, lakin bayirda cimende kimse pirlantasini dusurmeyi goze almaz heralde :) )
Kiz sasirir tabiii ... Oglan sorar "Benimle evlenirmisin?"

Haa bakin bi de su var!
Beraber motoru tamir ediyosunuz, sokme takma isleri ki ben yapmaya bayilirim! Oglan kiza anahtarlari veriyor sirayla mesela 16 yldizda "Benimle" yaziyo ... 18 acik agizda "Evlenirmisin?"
Sonra bi sokuyo 18 acik agizla sokulecek son civatayi, pompanin icinde icinde bir yuzuk!!! :)

Hebelek gubelekkkkkk!!!

işte teknoaşk dedikleri budur, evet budur....
Helal alestavardiya

tabii bu sökme takma işine bayılan kız o sırada anahtarların üstünü niye okusun ki? zaten gördümü anlar o anahtarın kaç numara olduğunu.

honda rebel ambalajlanır. bunu al ama yanında da eşantiyon ben varım denilir :queen:

alestacım kim yapacak bu teklifi hangi deli merak ettim kimse sana teklif etmesin diyemi yazdın heee:queen:

ya illede bişey sökmek takmak şartmı,mesela bir nehir,göl,deniz kenarına götürsen şöleeeee gün batarken güneşi seretsen,motorun çantasından şampanya çıkarsan bir adet kırmızı gül amaaaaaa tomurcuk olacak onuda kadehin içine sonacıma çaktırmadan taşlı olması şart değil bir adet de yüzük atsan: sonra kadehleri kaldırsalar,hatun sorar neyin şerefine kaldırıyoruz,esas oğlan sonsuza dek sürecek birlikteliğimizin şerefine der, hatun kişi tekrar meraktan nasıl yani der, esas oğlan aşkım BENİMLE EVLENİRMİSİN der ulenn mustafa altı oklar duymasın hemen film çeker bu sahneyi beaaa

böyle şekilden şekle girip karizma olacam diye evlenme teklifi olmaz!! saçmalık
adam gibi gidersin yüzüne tebessümle bakıp benimle evlenirmisin demek sanki abes oldu!! ne bu ya paraşütle atlamak diz çökmek ... hem sadece erkeklere mi özgü kardeşim teklif kadınlar etsin hey allahım ya

puma bu ne siddet bu ne celal!? Yahu maksat hos bir an yakalamak.. Adetten olmus iste, illa istenir ki hayatini birlestirmeye karar verdigin o an , unutulmaz olsun.. Gulumseyerek hatirlayabilecegin, ilerde cocuklara anlattiginda "Babaaa ! Gercekten miii?!" hayranligi biraksin...
Valla ben isterim... Babam da yapsin isterdim.. Dinliyim, sasirayim, hayran kalayim..

CBR1000RR, gelmedigini nerden biliyosun?! :cherry:

:joker: :joker: :joker: :joker: :joker:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
:) durun olaya tersten bakalım birde, karıştırayım burayı biraz.
Diyelim ki eşinizden boşanmak istiyorsunuz :mrgreen: Bunu ona nasıl söylersiniz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar