bu olay gercek mı yoksa mt aılesının psıkolojısını mı olcuyoruz? Korumalarımı cıkardmadan once kapı camı kapalıysa yumruklar kırardım sonra onu aasagı alır estetık amelıyat yapardım en sonda arabaının vıtes kolunu sokerek elıne vererek bugunu unutmamasını dıleyerek ordan ayrıldım tabı motoru calısyırıp bırazcık lastık yaktıktan sonra![]()
Kardeş öyle bi anket yapmışsın ki, bana göre seçenek yokale:
hic inmeden uzaklas, devir kotu, bakarsin aracta 2 kiz 1 erkek var, yakinlasinca anlarsin ki aslinda 3 erkekyani burdaki durum boyle, % 90 :queen:
ben olsam dayak yiyeceğimi bilsemde de yalattırırdım Şamarı ...l:
Önce:
"Haklı olduğumu anlatmaya çalışır, yaptığı hareketin çirkin olduğunu söylerdim."
Seçeneğini kullanırdım..
%97 yanındaki kızlara hava atmak için; ya laf dalaşına girer, ya tehdit etmeye çalışır ya da laf sokmaya kalkardı..
O anki ruh halime göre ya laf sokar, 1 hafta kendini toparlayamayacak hale getirirdim.. (sadece lafla, çünkü o kızların yanında ayar yemek, çok küçük düşürücüdür tahminimce)
Eğer ruh halim normal değilse, dersten, kurstan, dershaneden filan çıktıysam.. Cama yaklaşır, açmasını ister, sağlam bi tokat -duruma göre yumruk- atıp, motoruma geri dönerdim..
Ha adama zarar vermeden de aynasını kırıp eline verebilirsin..
Edit: Bu arada motoruna yeni baktım, tavrımı değiştiriyorum..
Benim PCX ime arkadan dokunacak.. Yanındaki kızları adamın gıçına sokardım..
Vallahi yaptığın D şıkkını işaretleyenleri hiç tatmin etmediEl frenini çekip önüne kırmaya çalıştığı zaman dalmak gerekirdi.Şöyle bir dövseydin rezil etseydin bir daha kimseye bulaşmayacağını anlardı.Şimdi motorculara gıcık bir şekilde araç kullanacak, kim bilir kimleri sinir etmeye devam edicek.
Plakasini tek hamlede soker , beni karakola kadar takip etmesini saglardim![]()
Yasal bir eksigi de çıkarsa Kizlarla hayal ettiğinin aksine sorunlu bir gece gecirnesi icin ugrasirdim![]()
Ben senin maceranı bu anlattığın yere kadar yorumlamak isterimTek şeritli ara caddede, her zamanki gibi kontrollü bir şekilde, önüme her an bir çocuk atlayacakmış ya da park halindeki aralardan veya sokaklardan bir araba çıkacakmış gibi uygun bir hızda seyir ediyorum... Arkamdan gelen araç yol istedi.
Benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız?
Ben senin maceranı bu anlattığın yere kadar yorumlamak isterimmadem yavaş gidiyorsun biri yol istediği zaman vereceksin. Adamlar kişisel alıp gaza geliyor sonra hiç gereği yok. Motoruna da dokunur daha kötüsünü de yapabilir.. Fakat yol isteme olayı olmadan gelip dokunuyorsa işler değişir aga
![]()
önce elinizdeki sağlam bir anahtarı işaret ve orta parmak arasına sıkıştırıyoruz
Sonra arabaya sakince yaklaşıyor ve birden anahtarı arabaya saplayıp sürücü kapısına kadar çiziyoruz. Sonra sürücü çıkmamışsa arka koltukta bayan arkadaşı oturuyorsa arabanın arka kelebek camını kırıyoruz (ki bayan arkadaşa zarar gelmesin. Muhtemelen artık bunun üzerine arabadan çıkmaya çalışcak işte tam bu anda elinizdeki anahtarla allah ne verdiyse geçiriyorsunuz (gözlere dikkat)
Tüm bunları yaparken isteğe bağlı olarak biber gazı kullanabilirsiniz. Ozaman tadından yenmez..
Mutlaka full ekipman ve kafanızda kask olmadan denemeyin
MT Fight Club diye bir kategori açılsa yeridir![]()