Benim Ufak Canavar

kawasaki efsanesi model farketmez :cat: motor çok orjinal duruyor temiz kullanılmış baya kazasız belasız kardeşim....

kawasaki efsanesi model farketmez :cat: motor çok orjinal duruyor temiz kullanılmış baya kazasız belasız kardeşim....

evet acaip sansliydim alirken motoru, bu motorlarin cogu bu aralar yuksek km'de kimisi pist motoru vs olmus durumda (motor tecavuze ugramis durumda yane) ben bi bayandan aldim e$ininde motoru var, cocuklar falan var dedi iste zaman bulamiyorum, 9 senedir 8000km binmis motora yaa olaya bak, yeniden sahibi... senede 900kusur km...harbu temiz yane... ben gotururken motoru agladi yaaa :(
Ben bi kez hafif carptim motoru... kamikaze pilot usulu yoldan karsiye gecen bi teyze icin acil fren yapmak zorunda kaldim, panik haliyle on frene yuklendim arka freni unuttum... soonasi malum... motorun yolda suruklenirken ki sesini kimsenin duymasini dilemiyom, ici aciyo insanin yaa, neyse yorumlar icin tesekkurler herkese!

Motorun gerçekten de çok güzel arkadaşım allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin:cat:

gerçekten güzel motormuş, keşke şimdi de çıksa böyle 400cc felan
çok iyi olur valla:pale:

allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullan:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar