Benim Ufak Canavar

Mrb arkadaslar, tee yazin uye olmustum bu foruma, ama cok ugrama sansim olmadi, neyse, motorumun resimlerini koyayim dedim bari, hem foruma isinmis olurum :D Ben ingilterede yasiyorum, bi yandan yollar super, daracik ve virajli virajli oldugu icin sansliyim, diger yandan senenin yarisi yugmurlu oldugu icin motor guzel pas yapiyo, o yandan sanssizim. Bide yagmurda binmek sevdigim islerin basinda gelmiyo... 1998 ZXR400... 65bhp, 30kusur Nm torque. 180 falan anca basabildim, gerci duz yolda hizli gitmek cok sarmiyoda neyse... Yol tutusu harika makinanin, zamanin motorlarina kiyasla cok iyi hatta efsane bi alet (hafif oldugu icin) simdiki modern 600ler falan tabi dagitip gecmekteler. Bu aleti full potansiyeline kadar binmeden 600e gecmiyecem, kararim karar. Mor ve pempebeyede gozum alisti bu arada :D (resimler hayvani oranda buyukse simdiden ozur dilerim) Ilk motorum 2006 Kasim'inda aldim, 1989 CG125..onlada super anilarimiz oldu da.. onu da baska bi gune sakliyim :) Bu ZXR'i Mayis basinda aldim bu yil, 4000km falan bindim... dahada binecem insallah

DSC00270-1.jpg

alirken bakmaya gittimde (ustte)
DSC00272-2.jpg

Photo-0416.jpg

Photo-0422.jpg

DSC00031.jpg

Photo-0409-1.jpg

ufak bi kaza sonrasi, generator kapagini deistirmek zorunda kaldimdi (ustte)
bikeride.jpg

Son düzenleme:
İşte bu arkadaşım ya zamanında arayıpta bulamamıştım bundan :pale:
Gözüm kaldı makinada bak şimdi
Bulamayınca parayıda yemiştim tabi motoru bulmaya çalışırken gitti zaten neredeyse yarısı :pale:
400 cc 4 silindir vede incecik çok tatlı bir ses daha ne istenirki...
Güle güle kullan arkadaşım allah kaza bela vermesin..
Satacağın zaman bir haber ver istersen param olursa talip olurum makinana

Kardeş hoşgeldin aramıza... nedendir bilmem bendede bi kawasaki hayranlığı oldum olası var. makina cidden psikopat.. allah kaza bela vermesin...

kawasaki hmmm güzel alet ciddi sorun çıkarırsa canını yakar umarım yaşamazsın bi sorun güle güle kullan..

(ilk defa gördüm bu aleti)

güzel motor.birde ingilterede motor kullanmak hoş olsa gerek?

Motosikleti
Forza 250
4 silindir 400 cc mi.
parmağım kadar pistonu vardır onun :)

GKN

İşte bu arkadaşım ya zamanında arayıpta bulamamıştım bundan :pale:
Gözüm kaldı makinada bak şimdi
Bulamayınca parayıda yemiştim tabi motoru bulmaya çalışırken gitti zaten neredeyse yarısı :pale:
400 cc 4 silindir vede incecik çok tatlı bir ses daha ne istenirki...
Güle güle kullan arkadaşım allah kaza bela vermesin..
Satacağın zaman bir haber ver istersen param olursa talip olurum makinana

anaa
4 silindirlimi bu?
gerçekten çok güzel bi sesi olmalı ben geçen sene fikirtepede bi motorcuda gömüştüm parça bekliyodu ve sahibi parça temin edememe sıkıntısında bahsediyordu..
neyse..
güzel motor, güle güle kullan, kazasız belasız:cat:

güzel motor.birde ingilterede motor kullanmak hoş olsa gerek?

valla motor surmek heryerde guzel :mrgreen:
Burdada yollarda dingil cok, PGA => "Pardon Gormedim Abi" kazalari cok, TVde bugunlerde uyandirici nitelikte urkutucu reklamlar yayinlaniyo, ornek: http://www.youtube.com/watch?v=SXI8-_9FrB4
aldigim egitim falan iyiydi ehliyet icin, sehir ici binmeyi ogretiyolar ama, gercek yollarda viraj almayi falan kendin deneme yanilmayla ogreniyosun :D
dedigim gibi, cok tatli ufak virajli yollar var. Ama tabi manzaralar memleketim kadar guzel degil.

Beyler Adam İngilterede yaşıyormuş motorsiklet merkezi....elini sallasan motor yedek parçasına çarparsın orada.
Motorun çok güzelmiş güle güle kullan arkadaşım.
Saygılar.

asm

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Güzel gözüküyor hakkaten.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala hastayım bende bu alete dostum hayırlı olsun gule gule kullan :cat:

ufak kısmına katılmıyorum ama
canavar kısmı doğru :cat:
kazasız belasız nice keyifli sürüşlere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar