- Konu Yazar
Mrb arkadaslar, tee yazin uye olmustum bu foruma, ama cok ugrama sansim olmadi, neyse, motorumun resimlerini koyayim dedim bari, hem foruma isinmis olurum
Ben ingilterede yasiyorum, bi yandan yollar super, daracik ve virajli virajli oldugu icin sansliyim, diger yandan senenin yarisi yugmurlu oldugu icin motor guzel pas yapiyo, o yandan sanssizim. Bide yagmurda binmek sevdigim islerin basinda gelmiyo... 1998 ZXR400... 65bhp, 30kusur Nm torque. 180 falan anca basabildim, gerci duz yolda hizli gitmek cok sarmiyoda neyse... Yol tutusu harika makinanin, zamanin motorlarina kiyasla cok iyi hatta efsane bi alet (hafif oldugu icin) simdiki modern 600ler falan tabi dagitip gecmekteler. Bu aleti full potansiyeline kadar binmeden 600e gecmiyecem, kararim karar. Mor ve pempebeyede gozum alisti bu arada
(resimler hayvani oranda buyukse simdiden ozur dilerim) Ilk motorum 2006 Kasim'inda aldim, 1989 CG125..onlada super anilarimiz oldu da.. onu da baska bi gune sakliyim
Bu ZXR'i Mayis basinda aldim bu yil, 4000km falan bindim... dahada binecem insallah
alirken bakmaya gittimde (ustte)
ufak bi kaza sonrasi, generator kapagini deistirmek zorunda kaldimdi (ustte)
alirken bakmaya gittimde (ustte)
ufak bi kaza sonrasi, generator kapagini deistirmek zorunda kaldimdi (ustte)
Son düzenleme: