benim skutır'ım :)

Bizimkilere aldıramadım gitti ya :salut: şu canavardan.
Ah ah benimde olsa neler yapardım gözlerim açık gidecek herhalde..

vallaha canavar gerçekten çok seri 150 cc hakkını veriyor
olsun dostum herşeyin bir zamanı vardır zamanı gelince alırsın inşallah sende:rendeer:

kıllıtarkan sağol abi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun güzel arkadasım birsey sormak istiyorum arka grenaj ının gri olması gerekirken mavi bunu nasıl yaptın ?

motorun güzel arkadasım birsey sormak istiyorum arka grenaj ının gri olması gerekirken mavi bunu nasıl yaptın ?

evet dostum orjinali gri maviydi sanayide bi oto boyacısı tanıdık götürüp boyatmıştım grenajları böyle daha hoş renkte tam tuttu sırıtmadı

yürekçe sağol abi:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir yastıkta kocayın..Herşeyden önce senin..:)

Sol alt grenaj kırık sanırım .Güzel motosiklet ALLAH cc güle güle binmeyi nasip etsin.:rendeer:

azasız belasız kullanmanı dilerim güzel görünüyo motorun..
nazar boncugunda yakışmış :bounce: maaşallah diyelimde nazar degmesin :)

sağol dostum ama yeni almadım :cat:

eyvallah iyi fikir sanayiye bi bakıyım hem şu amoritisöre takılan şeylere falan

onuda sorayım

arkadaşlar yorumlar için teşekkürler :rendeer:

emnıyet kemer kılıfının bulabılırsen mavı alev desenlısını al :) ben ole alcaktım bunu bulabıldım heves vardı arastırmadım da

sağol dostum ama yeni almadım :cat:

eyvallah iyi fikir sanayiye bi bakıyım hem şu amoritisöre takılan şeylere falan

onuda sorayım

arkadaşlar yorumlar için teşekkürler :rendeer:

aga bula bılırsen mavı alev desenlı emnıyet kemer kılıfı bul onlar cok hos durur senın motorda :cat: ben bunları buldum ve hevesten hıc arastırmadan aldım taktım

Son düzenleme:
Arkdaşlar demekki neymiş çin amlıda olsa temiz bakınca hç bi problem çıkarmıomumus ha o muyanedki problemlerde her markda olur kardeşim hiç kafana takma

Arkdaşlar demekki neymiş çin amlıda olsa temiz bakınca hç bi problem çıkarmıomumus ha o muyanedki problemlerde her markda olur kardeşim hiç kafana takma

evet dostum zaten problem bile değil ön parklara angel bağlamıştım farklı renk diye hafif kusur dediler :) kısa farımda ayarsızmış benim anlamadığım okadar para veriyoruz imkanlarıda var aletler son teknoloji ayarlayıversene sen orda farı basit hataları gidermeleri lazım bence

korkut 250 arkadaşım evet arkaya biri binerken aşırı yüklendi ve çatladı ve sonra çatlak ilerleyerek kırıldı çıkarmak zorunda kaldım.. saol yorumun için:cat:

çok güzel motorun iyi bak ona:).
bende almak istiyorum ama işte yaş+ehliyet meselesi yüzünden bitürlü gerçekleşmiyo:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar