benim skutır'ım :)

merhaba arkadaşlar 2006 yılından beri bu siteye üyeyim ve takip ediyorum uzun süredir motorumun fiyakalı resimlerini çekip koymayı istiyordum nihayet 2 gün önce resimleri çektim önce yıkadım tabi muayeneye falan gittim (hafif 2 tane kusurla geçti) daha sonra yıkadım motorumu çektim resimleri ama ne şanstır ki akşamına yağmur yağdı ve şuan yine tanınmaz halde olsun bu güzel resimlerle avutuyorum kendimi :)
scooterim mondial 151 rs 2006 model ve km si görüldüğü gibi aldığımda kullanamamıştım yaşım tutmuyordu (km 608 civarıydı) 2008 kasım gibi ehliyetimi alır almaz bir kışı geride bıraktık.. neyse..buyrun resimler...
dsc04706.jpg

dsc04708.jpg

dsc04709.jpg

dsc04711.jpg

dsc04713.jpg

dsc04714.jpg

dsc04717j.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Hornet
o Muayenede zaten garanti kusur bulurlar:pr:benm ayaklıktaki şasi numarasını görmemişti bende hafif kusurlu geçtim:)2 saat sorada motoruma elveda ettim:pale:pert oldu:(

nazar boncugu bıraz ufak dııl mı :cherry:

daha büyüğünü bulamadım :p :p

çok temiz bakmıssın kazasız belasız kullan

sağol dostum hepimiz kazasız belasız inşallah:rendeer:

o Muayenede zaten garanti kusur bulurlar:pr:benm ayaklıktaki şasi numarasını görmemişti bende hafif kusurlu geçtim:)2 saat sorada motoruma elveda ettim:pale:pert oldu:(

evet ya arka stopta siyah çorap vardı söktürdü onu zorla kısa farımda ayarsızmış:cyclopsan
bu arada sanada geçmiş olsun cana gelen mala gelsin:cat:

Nazar boncuğunuda asmışsın :)

evet abi aldığım gün taktım daha:)

motoruna temiz bakmissin kazasiz belasiz surusler

çok özendim gençlik işte uğraşıyorum sağol yorumun için:rendeer:

Son düzenleme:
aga senın motorunda guzelmıs arka camurlugun etrafına nıkelanj cek daha guzel durur :cat:

motor çok süper olmuş :) arkadaşın dediği gibi biraz nikelaj kullanırsan daha güzel olur bence

Son düzenleme:
Bizimkilere aldıramadım gitti ya :salut: şu canavardan.
Ah ah benimde olsa neler yapardım gözlerim açık gidecek herhalde..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar