Oturmaktan metehan scoter tembel adam işi ayak el hiç oynamıyor otur otur o kiloyla beraber bele baskı olunca ağrılar normal... Seleyi modifiye'ye sok![]()
Hacım
Süspansiyonları yumuşat birazGeçmiş olsun
Arkadaşlar sevgili metehan abimizin elektrikleri gittiği için cevap yazamıyor.. bilginize :cherry:
Camdan yapılmış neredeyse pistonun silindirin,
Bu güne kadar neler etmişin be güzelim,
Farkında olamadım sattım seni bebişim,
1 Gün gelir geçer mi dersin bu bel ağrısı,
5 yıl çıkmaz artık cbf'in acısı,
0 km olsun Metehan'ın yeni aşkısı.
Metehan abi gel alalım sana bir 0 cbf 150.Hala daha Cbf 150 deyince aklıma tek gelen insansın.Bu arada scooter oturma pozisyonundan kaynaklanan bir durum bence.Zamanla alışırsın abi.Ama dik durmaya özen göster.Benim gibi 20 yaşında kambur da olabilirsin.
.![]()
cbf'in ahı tutmuştur la:queen:
beyler mete abinin elektirikleri kesilmiş yazamıyor bilginize![]()
O da olur be abi.Bu arada sende bir yakınlık hissediyorum neredeyse hemşeriymişiz.Salihli.Ben de Soma'lıyım abi.Yazın yolun düşerse beklerim.Hatta Salihli yumurta deposunu da biliyorsan oradan kendim alırım seni.
![]()
Eee tamam işte yokuş,pcx,kayış we are the varyatör diyorduk.düşmez mi agam her yaz kısmetse oralardayım...vesileyle Somayada geliriz illa ki...ama dönüşte gölmarmara Akhisardan sonra soma solda terste kalıyor aga savaştepedende çıkılır Balıkesire ama direkt yukarı doğru çıkıyon...seneye inşallah...hadi ben yatar hemşo...
bizim garajın karşısında sobacıların yanında bomba bir köfteci var orda ben ısmarlarım sana...![]()
mete abeyin katılır ama işine gelmiyor hani onun gezilere katılması için cbf 600 ü olması lazım önden gitmek istiyorEee tamam işte yokuş,pcx,kayış we are the varyatör diyorduk.Metehan abi senle bir foto çekilip koyacağım şuraya.
Yahu hiç buluşmaya katılamıyoruz...