Benim motorum :D

Çok cici bir motor. Kırmızı da kırmızı... En güzel renk...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ufak mufak ama kendi emeğinle ve azminle sahip olduğun bi motor.allah kazasız belasız,mutlu mesut şekilde kullanmanı nasip etsin.çok daha iyilerine sahip olursun işallah.:cat:

Güle güle kullan. Lütfen kasksız kullanma, 1 metre bile kullanma. Canına kast etme Aileni ve sevenlerini üzme kasklı ol güvende ol..

sesinde çok bir değişiklik oldumu?:silent:Kesin olmuştur ama yakıt büyük ihtimalle artmışdır :) sesden rahatsız olmuyormusun?:bounce:

ses güzel oldu :cherry: yakıt i hiç takip etmedim. zaten az yakıodu çok bi şey fark etmez diye düşünüyorum.

kardeş allah kaza bela vermesin...

o yazının biri ters fln oturmuş.o karizmayı bozmuş biraz...

ayrıca diğer motorlar süperdiii

uzulme abı ne motrorlar gordum ustunde adam yok ne adamlar gordum altında motoru yokk..

kazasız belasız kullan dostum .. yanlız şu zincirini neyin bi temizle yaww (((((((:)

bence en guzel motor senin olandır. allah yolunu acık ettsin kasaplarla baltalarla hanzolarla yuz yuze getirmesin.

hayırlı olsun...olmasına da...böyle fotoğraf çekip koymakla olmaz bu iş.birazcık motorunla ilgilensen nasıl olur acaba?o ilk fotoğraf hiç yakışmamış.o zincirin kiri-pası ne öyle...kopar falan yolda kalırsın...temiz baksan motoruna daha iyi olacak sanki...

motor da yakışıklı sahibide. kazasız belasız keyifli sürüşler. önemli olan sürat değil motoru sevmek ve sürüşünden zevk almak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar