Benim hastalık derecesinde bir alışkanlığım var, sizinde öylemi?

yazılanları okuduktan sonra bende normal olduğumun kanaatine vardım çünkü o hastalıktan bendede var motoru bırakın sesini duysam cama koşuyorum illa qörücem geçen motoru. geçenlerde bende kawasaki ninja inceliyodum bi cafenin önünde sahıbı geldı yardımcı olaßilirmiyim dedi bende sadece bakıyordum dedim sadece motora mı bakıyorsunuz dedi ilgi alanım motorlar dedim güldü.. ßide nedense jantlar çok ilgimi çekiyor :)

Ben de Kipa'ya veya koçtaş'a, Özdilek'e gidince orada gördüğüm motorlara bakıyorum.
Ama, ben sadece Sport Turing ve Racelere bakıyorum.
Hanım...Tabii ki kızıyor:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok ben sadece chopper,cruiser özel hale getirilmişse bakiyorum bakma sebebim fikir edinmek , maksad belki benimkini öyle yapsam daha güzel olur düşüncesiyle... ;birde 500cc aşaği olanlarada bakmam illa tosun olacak :mrgreen:

Buralarda benim kafadan pek kimse yok.Kendimi bu konuda yalnız hissediyordum.Bir tek ben değilmişim.:cherry::cat:

bende oyleyim nezaman bi motor gorsem uzaktan her tarafini incelerim goren sahipleride bana calicakmisim gibi bakiolar:queen:

Sattım motorumu ve bu bakma işi saplantıya dönüştü zannedersem.Çevremdekiler acıyarak bakmaya başlayınca gizli gizli bakıyorum artık:cherry:.

Adı ne bilmiyorum ama tarz seçmem içten yanmalı motoru olan ve 2 tekeri olan herşeyi incelerim, kırık çizik varmı kaç km desahibi nasıl bakmış?

Sözlüm bi gün beni fena haşat edicek bu sebepten.

cruser ve chopper severim ama egzost sesini duyunca hemen kafam dönüyo bi gün hatun kafamı lastiğe sürtüp gaza basıcak diye korkuyorum ::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Hiç affetmem 2 tekeri gördüm mü incelerim =) bide sanki hemşeri gibi motor kullananlarıda tutarım =) geçenlerde çocugun birini otoparkta 125 lik motorla gördüm tanıştım adamda 600 lükte varmış =) tam muhabbet oldu doyum olmadı.bide otoparklarda görüyorum SS ler hemen inceliyorum tekerlerine kadar =)

başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum. Bankada işim vardı. Bankamatiğin önüne geldiğimde adamın biri bankamatiğin yanında Suzuki C800 ü ayaklığa dayamış, üzerinde telefonla konuşuyordu. Ben yaklaşık bir metre ötedeyim adamın sırtı bana dönük, derin nefes alarak izliyorum. Yoldan geçen bir adam yanıma geldi durdu motoru izlemeye başladı. Bankadan takım elbiseli bir adam çıktı oda yanımızda durdu. Biz üçümüz motor muhabbetini iyice koyulaştırdık yarım saat kadar durmadan konuştuk. Çocukluğumuza bile indik. Bu arada motorun sahibi arkası bize dönük telefonla konuşuyor hala. Konuşması biter bitmez arkasını döndü merhaba dedi. Biz aklımızdaki bütün soruları sorduk. Ortam acaip güzeldi, motorcu sevgisi işte:mrgreen: Sevgiler..

bendede aynı hastalık var ama ben baktıgım zaman nedense baktıgım motordakı surucu ya önünü kaldırıyo :cherry:ya ara gaz yapıyo :cherry:yada hızını arttırıyo..:pr:eek: yuzden ben motorun sahıbı gormeden bakarım...:bounce:eger motor duruyosa yanında ayakta durur bakarım ve ıncelerım:cat:
genelde 500cc den yuksek motorlara bakarım..bu hastalık veya ask bunu herkez farklı yorumlayabılır genelde çogu kişide vardır..motor sevgisi işte:queen::queen:

Aynı alışkanlığın hemen hemen her motosiklet sürücüsünde olduğunu bugün bende şahit oldum; ekmek almaya fırına gittim aldım kapıdan çıkarken baktım bir amca (Benden yaşlı:))benim motorun sağına soluna bakıyor inceleme halinde budur dedim:)Sonra Motorumun yanına geldim bana fiyatını sordu ayak koyduğum kısmın çok dar olduğunu fazla bir eşya koyamayacağımı güle güle kullanmamı söyledi kendi scooterini gösterdi vedalaştık giderken arkamdan bakıyordu. Kısacası kendi açtığım konu aklıma geldi ve hep aynıyız dedim:)

Son düzenleme:
Aynı alışkanlığın hemen hemen her motosiklet sürücüsünde olduğunu bugün bende şahit oldum; ekmek almaya fırına gittim aldım kapıdan çıkarken baktım bir amca (Benden yaşlı:)benim motorun sağına soluna bakıyor inceleme halinde budur dedim:)Sonra Motorumun yanına geldim bana fiyatını sordu ayak koyduğum kısmın çok dar olduğunu fazla bir eşya koyamayacağımı güle güle kullanmamı söyledi kendi scooterini gösterdi vedalaştık giderken arkamdan bakıyordu. Kısacası kendi açtığım konu aklıma geldi ve hep aynıyız dedim:)

ne güzel :)

Dört teker bedenini iki teker ruhunu taşır. yaşasın özgürlüüüük yaaaaaaaaw.
:bounce:

ben de bakorum ya aynen.. tek değilmişim demek birde benim muadillere bakıorum o napmış ben de yapsam nasıl olur vs..

Anlaşılan bizim hastalığımız tedavi edilemez gibi görünüyor ama varsın öyle olsun her çeşit motosikleti incelemeye devam.:)

Ne ZAMAN Bi Wınnnnn Sesi Duysam Direk Nerde İsem Pencereden Kafayı Cıkartıp Bakıyorum 4 Tker İse Bi Güzel Sövüyorum 2 Teker İse :cherry: Bi güZEL Övüyorum

Bana Sorsalar Ailen Sevgilin Motor Direk Motor Derim :mrgreen: Yani O Kadar Seviyorum

Dün bir alışveriş merkezine gittim. Motosiklet park yerine scooterimi park ederken bir scooter geldi yalnız egsozundaki sorundan dolayı harç makinası gibi ses çıkarıyordu.:pale: Biraz hırpalanmış gibi duruyordu baktım 34000 km.ye gelmiş hor kullanmasa gül gibi duracakmış motosikleti..:)

Hiçbiriniz benden deli olamaz 4 tekerlekli herşey 1950 modelden itibaren, Her türlü orjinal bisiklet ve en son şimdi bide her türlü motor eklendi tam terelelli oldum:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar