- Konu Yazar
Tanımını yapmaya kalksam işin içinden çıkamam bu illetin.Kısaca dışarı çıktığınızda sanki normal insan değil kesimhaneye giden boz eşek gibi hissediyorsunuz.Eşeğin ne işi var değil mi kesimhanede.İşte buda öyle,mantıksız olduğunu biliyorsunuz fakat yinede toplum içinde kendinizi rahatsız hissediyorsunuz.Sanki herkes size bakıyormuş gibi,her an bir rezillik yapacakmışsınız gibi hissedip bu düşünceleri kafanızdan atamıyorsunuz.
Çok şükür ben büyük bir kısmını aştım.Artık otobüse biniyorum,insanlarla konuşmak zor değil.Ha robot gibi kendimi kasıyorum fakat yinede arkadaşlarımla dışarıya çıktığımda yemek yiyebiliyorum.Lise hayatım kabir azabıydı fakat şu an kalabalık dışında pek büyük sıkıntım yok.Ya ben otobüsün kapısının önünde kızlar bekliyor diye inmemiştim onlar inene kadar bekleyip aktarma yapmıştım.Öyle bir manyağım yani.
Çok şükür ben büyük bir kısmını aştım.Artık otobüse biniyorum,insanlarla konuşmak zor değil.Ha robot gibi kendimi kasıyorum fakat yinede arkadaşlarımla dışarıya çıktığımda yemek yiyebiliyorum.Lise hayatım kabir azabıydı fakat şu an kalabalık dışında pek büyük sıkıntım yok.Ya ben otobüsün kapısının önünde kızlar bekliyor diye inmemiştim onlar inene kadar bekleyip aktarma yapmıştım.Öyle bir manyağım yani.